Kādas atsauksmes par Latvijas pieczvaigžņu viesnīcām atstāj Booking.com lietotāji? 2.daļa

Jau sen radies iespaids, ka pieczvaigžņu viesnīcas sniegtajam pakalpojam jābūt kam izcilam – galu galā, tā taču ir pieczvaigžņu viesnīca. Tomēr gan viesi ir dažādi, gan arī apkalpošana ir dažāda – kādreiz kāds darbinieks var būt sliktākā garstāvoklī, nepasmaidīt vai arī aizmirst ko iztīrīt. Un par šādām lietām vislabāk uzzināt no citu viesu atsauksmēm.

Lai noskaidrotu kādas ir atsauksmes par Latvijas pieczvaigžņu viesnīcām, devāmies populārākajā tiešsaistes rezervāciju portālā Booking.com un raudzījāmies ko par Latvijas labākajām viesnīcām saka viesi.

LASI raksta pirmo daļu - par pirmajām trim viesnīcām ŠEIT.

Viesnīcas aplūkojām Booking.com piedāvātajā secībā – pēc to vērtējuma

Liepupes muiža

Tāpat kā pirmās trīs viesnīcas (kuras apskatījām pirmajā raksta daļā), šī viesnīca - muiža kopumā novērtēta ar 9,4 zvaigznēm 10 baļļu sistēmā. Visaugstāk viesi novērtējuši viesnīcas tīrību – tai ir iedots 9,7 zvaigznes. Tāpat augstu novērtēts viesnīcā esošais komforts – 9,6 zvaigznes un personāls - 9,5 ballēs. Nosacīti viszemāk novērtēts pieejamais bezmaksas internets - 8,8 ballēs.

Par Liepupē esošās muižas kvalitāti pārsvarā atstāti komentāri latviski un angliski, kas liecina, ka muiža ir populāra arī starp latviešiem.

Starp pēdējiem komentāriem (kas visi ir latviski) viesi slavē interjeru, SPA, restorānu un personālu. Vairāki lietotāji norādījuši arī to, ka viņiem paticis "pilnīgi viss". Uzsvērts, ka Liepupes muiža ir vieta, kur atgriezties.

Kā nelieli mīnusiņi minēti, ka ar muižas piedāvātajiem riteņiem bijis grūti braukt pa zemes ceļu un reiz aizmirsts atstāt šampūnus divām personām - atstāts tikai vienam.

Pati muiža stāsta, ka Liepupes muiža ir ar mīlestību radīta vieta. Pēc astoņus gadus ilgas restaurācijas Liepupes muižas nams ir atguvis vācu arhitekta H.Pīranga cildināto izskatu. Neskatoties uz apjomīgajiem atjaunošanas un restaurācijas darbiem, namā ir izdevies saglabāt senatnīguma elpu. Kungu mājas pirmā stāva telpu interjers veidots kā kopēja, gaismas caurstrāvota telpa, kur zāles saplūst cita ar citu. Pirmā stāva telpas paredzētas – vakariņām, banketiem, kamerkoncertiem vai korporatīvām sanāksmēm, bet pagrabstāvā izveidots neliels SPA centrs. Kungu mājas otrajā stāvā un blakus esošajā Pārvaldnieka (Baltajā) ēkā kopā izvietoti 16 apartamenti, kas ir ieturēti romantiski elegantā lauku stilā – sienas grezno ekskluzīvā britu zīmola "Sanderson" tapetes, istabās ir īstu koka dēļu grīda. Luksus ir it visā – to var baudīt gan ērtajos matračos ar satīna gultas veļu, gan vannasistabās ar īstām čuguna vannām un tām pieskaņotu ekskluzīvu aprīkojumu. Liepupes muižu ieskauj 3,5 ha liels ainavu parks, kas atrodas blakus ezeram.

Radisson Blu Ridzene Hotel



Viesnīcu zīmola Radisson pērle - Blu Ridzene viesnīca Booking.com lietotāju vērtējumā ir novērtēta ar 8,8 zvaigznēm 10 baļļu sistēmā. Šeit visaugstāko vērtējumu ieguvusi viesnīcas atrašanās vieta - 9,4. Tāpat viesi apstiprinājuši viesnīcas tīrību - 9,1 ballēs un augstu novērtējuši bezvadu interneta kvalitāti - 9 balles. Personāls un komforts novērtēts attiecīgi 8,9 un 8,8 ballēs. Tomēr atsauksmes liecina, ka par samaksāto naudu, iespējams, viesi gaidījuši ko vairāk - atbilstība cenai ir saņēmusi 8,3 balles. 

Par viesnīcu, kur atrodoties Rīgā apmetās arī pasaulē labākais futbolists Krištiānu Ronaldu, Booking.com pārsvarā komentāri atstāti krieviski un angliski.
Komentāros atzinība pausta par pieejamajām brokastīm, gultu ērtumu un personālu. Savukārt no negatīvajām lietām minēts, ka trūkst informācija par viesnīcas stāvlaukumu un mēbeles - lai arī greznas, likušās novecojušas. Pausts arī, ka viesnīca no ārpuses varbūt neizskatoties pēc pieczvaigžņu viesnīcas, bet iekšienē viss esot līmenī. Ievērības cienīgs arī ir fakts, ka viesnīcas pārstāvji atbild uz katru Booking.com lietotāja atstāto komentāru, pasakoties par atsauksmi, kā arī atvainojoties, ja kas nav izdarīts pilnībā - un solot nepilnības labot līdz nākamajai viesa vizītei.

Pati viesnīca stāsta
, ka Radisson Blu Rīdzene Hotel atrodas pašā Rīgas centrā, tuvu visa veida sabiedriskajam transportam un dažādiem apskates objektiem. Blakus viesnīcai atrodas plašais Esplanādes parks, savukārt, pāris soļu attālumā varat aplūkot UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā iekļauto Brīvības pieminekli un Vecrīgu. Viesnīcā ir 95 numuri, tajā skaitā suite klases numuri un Prezidenta numurs. Visos numuros pieejams bezmaksas, ātrgaitas bezvadu interneta pieslēgums.

Radisson Blu Rīdzene Hotel pirmajā stāvā esošais restorāns "Piramīda" piedāvā viesiem izcilas vietējās un starptautiskas virtuves maltītes. Viesu ērtībai viesnīcā pieejama arī sporta zāle ar treniņiem nepieciešamo aprīkojumu un saunu. Savukārt, 8 labi aprīkotas pasākumu telpas, ļauj organizēt gan biznesa konferences, gan privātas svinības.

Pullman Riga Old Town

Vecrīgā esošā Pullman viesnīca Booking.com lietotāju vidū nopelnījusi vidējo atzīmi 8,7 zvaigznēs (10 baļļu sistēmā). Pullman visvairāk var lepoties tieši ar to - faktu, ka atrodas Vecrīgā. To augstu novērtējuši viesnīcas viesi, par to atstājot 9,4 zvaigznes. Augstu tiek vērtēta arī bezvadu interneta kvalitāte - 9,2 un viesnīcā esošā tīrība - 9 ballēs. Teju tikpat augstu tiek novērtēta arī personāla kompetence - 8,9 ballēs. Tomēr lietas, kas neļauj viesnīcai sasniegt vidējo vērtējumu 9 - vai pat augstāk ir brokastis - tās novērtētas 8,1 ballē un arī atbilstība cenai - viesi pauduši, ka 10 baļļu skalā, cenas atbilstība ir 8,2.

Visvairāk komentāri par Pullman Rīgas viesnīcu atstāti krieviski - taču turpat arī ir angļu valodā komentētāji. Latviešu komentāri ir daudz mazāk.

Komentāros pozitīvi novērtēts viesnīcas dizains, darbinieki un pat brokastis - kas kopējā vērtējumā saņēmušas vienu no zemākajiem vērtējumiem. Starp mīnusiem tiek minēts, ka viesnīcā ir diezgan skaļi (Vecrīga) - un to visu, arī viesnīcā notiekošo, plāno sienu dēļ, varot labi dzirdēt.

Interesanti, ka šeit starp komentāriem var redzēt arī anonīmu troļļu, latviski atstātus sliktus novērtējumus un komentārus. 

Pati viesnīca stāsta, ka atrodoties Rīgas vēsturiskajā centrā, viesnīca Pullman Riga Old Town izvietota 18. gadsimta barona Minhauzena bijušajā zirgu stallī un visās telpās ir jaušama zirgaudzētavas tēma. Viesnīca piedāvā saviem viesiem SPA centru ar apsildāmu iekštelpu baseinu un saunu. Visā viesnīcas teritorijā ir pieejams bezmaksas Wifi un privāta autostāvvieta. Moderni un plaši numuri ir aprīkoti ar LED Smart TV un ērtām gultām, kurās atpūsties pēc garas dienas. Lielākajā daļā telpu ir pieejami parka un iekšējā pagalma skati un vannas istabās ir tropiskās dušas un bezmaksas tualetes piederumi. Ir arī balss pasts un darba zona.

Viesi var baudīt starptautiskās virtuves ēdienus viesnīcas restorānā Equus. Tea Deli piedāvā tējas ceremoniju un Pullman Vinoteca – dažādus starptautiskos vīnus.

SPA un labsajūtas zona ar saunu ir pieejama viesiem bez maksas, kā arī sporta un Pilates telpas ar skatu uz Bastejkalna parku. Septītajā stāvā ir 19,5 m garš peldbaseins, no kura paveras skats uz parku un pilsētas kanālu.

Mūsu viesu ērtībām strādā diennakts reģistratūra, velosipēdu noma, dāvanu veikals un 7 konferenču telpas ar aprīkojumu. DJ brīvdienās izklaidē Pullman Riga Old Town viesus Pullman Koptelpas zonā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.35364699sec.