Atklāta pieteikšanās starptautiskajam bārmeņu konkursam «World Class 2018» Latvijā

Atklāta pieteikšanās starptautiskajam bārmeņu konkursam “World Class 2018” Latvijā. Reģistrēšanās sacensībām turpināsies līdz 30. novembrim, bet nākamā gada maijā 10 labākie Latvijas bārmeņi pārstāvēs mūsu valsti Baltijas finālā.

Atklāšanas pasākumā ar viesmīlības nozares izaugsmes tendencēm un konkursa attīstības plāniem klātesošos iepazīstināja “World Class” pasaules vēstnieks Spaiks Merčants (Spike Marchant), uzsverot, ka bārmenim mūsdienās ir jābūt zināšanām gan par dzērieniem un to vēsturi, gan kokteiļu sastāvdaļu izcelsmi un to garšas niansēm, gan par apmeklētāju apkalpošanas kultūru. Tāpēc konkursa ietvaros notiek ne vien dalībnieku sacensības, bet arī to apmācības un kvalifikācijas celšana.

“Lai veicinātu ne tikai bārmeņu, bet arī bāru iesaisti konkursa norisē, šī gada konkursa nolikums paredz, ka bārs, kurā strādā katras Baltijas valsts labākais bārmenis, saņems 3000 eiro naudas balvu un “World Class 2018” labākā bāra titulu uz gadu,” norāda konkursa organizators un “World Class” zīmola vēstnesis Edgars Elbergs, akcentējot, ka sacensību galvenais mērķis ir attīstīt dzērienu baudīšanas kultūru visā pasaulē un veicināt kokteiļu pagatavošanas latiņas paaugstināšanos.

“Konkurss ir unikāla iespēja izglītības un iedvesmas platforma ikvienam bārmenim, kur pārbaudīt savas prasmes un apgūt jaunas zināšanas. Lai gan sacensības prasa augstākā līmeņa sagatavošanos, aizrautību, tehniku un disciplīnu pusgada garumā, tas ir tā vērts,” novērtē “World Class 2017” Latvijas fināla uzvarētājs Arvis Zēmanis, kurš atklāšanas pasākumā uzstājās ar kokteiļu gatavošanas meistarklasi.

Konkursa fināls notiks nākamā gada 31. maijā Lietuvā, tajā tiks noskaidrots Baltijas labākais bārmenis, kurš pārstāvēs reģionu pasaules finālā Vācijā septembrī. Latvijā konkurss norisinās otro reizi, bet pasaulē tas notiek jau 10 gadus, un tajā piedalās 55 valstis, kas ļauj lielākā mērogā salīdzināt bārmeņu profesionālas prasmes.

Lai pieteiktos “World Class 2018” konkursā, bārmeņiem ir jāreģistrējas interneta vietnē https://www.worldclassbaltic.com/en/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62476397sec.