Starptautiskais tūrisma operators Kidy Tour uzsāk ceļojumu tirdzniecību Latvijā

Starptautiskais tūrisma operators Kidy Tour, kas darbību Latvijas tirgū uzsāka pirms pāris mēnešiem, uzsācis ceļojumu pārdošanu uz Turciju. Plānots, ka jau tuvākajā laikā Kidy Tour piedāvātās tūres tiks izplatītas 50 tūrisma aģentūrās visā Latvijā.

«Latvija ir ceturtais tirgus, kurā pēdējo divu gadu laikā esam sākuši darbību. Mēs izmantojam mūsu uzkrāto pieredzi, zināšanas un sakarus atpūtas ceļojumu organizēšanas jomā, lai nodrošinātu mūsu klientiem vislabāko cenas un kvalitātes attiecību,» stāsta Kristionas Minelga, Kidy Tour vadītājs Latvijā.

Jau 2018. gada 24. aprīlī ir paredzēts pirmais lidojums no Rīgas lidostas uz Antālijas reģionu Turcijā, vēlāk lidojumi tiks veikti katru nedēļu. Kompānija cer, ka līdz 2018. gada beigām no Rīgas uz Antāliju ar tūrisma operatoru Kidy Tour atpūtā dosies aptuveni 5000 Latvijas iedzīvotāju.

Starptautiskais tūrisma operators Kidy Tour ir ģimenes atpūtas eksperts, visi operatora pakalpojumi ir maksimāli piemēroti ceļošanai ar bērniem. Kidy Tour kopumā piedāvā atpūtu 140 viesnīcās Turcijas Vidusjūras reģionā, no kurām 37 Baltijas valstīs piedāvā tikai Kidy Tour. Turklāt gandrīz 80% no tūrisma operatora piedāvātajām viesnīcām ir 5 zvaigžņu viesnīcas. Lidojumus no Latvijas uz Turciju nodrošinās Corendon Airlines, bet Antālijā tūristus sagaidīs Kidy Tour pārstāvji, kas runā latviešu un krievu valodās.

Minelga atklāj, ka līdz gada beigām Kidy Tour Latvijā piedāvās īpaši izdevīgus ceļojumu iegādes nosacījumus - rezervējot ceļojumu, būs jāmaksā tikai 50 eiro par personu, bet atlikusī summa jāsamaksā ne vēlāk kā 21 dienu pirms ceļojuma sākuma.

Par Kidy Tour:

Kidy Tour pašlaik darbojas Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Krievijā. Uzņēmums pieder lielākajam aviācijas pakalpojumu sniedzējam Austrumeiropā Avia Solutions Group, kuras akcijas tiek kotētas Varšavas Fondu biržā. Kidy Tour veic lidojumus uz Antāliju (Turcija) un Hurgadu (Ēģipte). Tūrisma operatora organizētās ceļojumu tūres var rezervēt vairāk kā 350 ceļojumu aģentūrās Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Krievijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.55694795sec.