«Kidy Tour» apsver iespēju ieviest norēķināšanos dažādās kriptovalūtās

Tūrisma ceļojumu operators “Kidy Tour” apsver iespēju piedāvāt klientiem veikt maksājumus arī ar kriptovalūtām. Vairāki uzņēmumi jau ieviesuši norēķināšanos ar šobrīd populārāko virtuālo valūtu “bitcoin”, taču tūrisma ceļojumu operators “Kidy Tour” plāno spert soli tālāk un ļaut par pakalpojumiem maksāt arī citās kriptovalūtās. Turklāt, iespējams, nākotnē tiks radīta ceļojumu kriptovalūta.

“Mūsu mērķis ir mūsu klientiem nodrošināt mūsdienīgu un ērtu norēķināšanos. Agrāk dominējošos skaidras naudas norēķinus jau sen ir nomainījuši elektroniskie maksājumi un maksājumi ar bankas kartēm. Uzskatām, ka  kriptovalūtas, kuru popularitāte tikai pieaug, jau pēc pāris gadiem kļūs par ierastu maksāšanas līdzekli, tāpēc jau tagad gatavojamies šīm izmaiņām,” stāsta “Kidy Tour” direktors Gvido Aukštolis (Gvidas Aukštuolis).

Tiek prognozēts, ka tuvāko gadu laikā ap 50% maksājumu tiks veikti, izmantojot šī brīža vadošo kriptovalūtu -“bitcoin”, bet pārējie maksājumi - citās kriptovalūtās.

“Kidy Tour” pārstāvis norāda, ka neizslēdz iespēju sadarboties ar kādu no kriptovalūtas izstrādātājiem, lai tai tiktu dots ceļojumu kriptovalūtas nosaukums.

“Mūsu juristi šobrīd analizē Lietuvas, Latvijas, Igaunijas un citu valstu tiesiskos aktus, lai nodrošinātu juridiskā regulējuma atbilstību. Tāpat arī tiek veidoti norēķinu mehānismi, lai garantētu vienkāršu un drošu pirkuma procesu,” skaidro G. Aukštolis.  

Par kompāniju “Kidy Tour”:

Kompānija “Kidy Tour” darbojas Lietuvā, Latvijā, Igaunijā un Krievijā. Tā pieder lielākajai aviācijas pakalpojumu uzņēmumu grupai Austrumeiropā “Avia Solutions Group”, kuras akcijas ir Varšavas vērtspapīru biržas apgrozībā. “Kidy Tour” organizē pasažieru aviopārvadājumus uz Antāliju (Turcija) un Hurgadu (Ēģipte). Kompānijas organizētos ceļojumus var rezervēt vairāk nekā 350 tūrisma aģentūrās Lietuvā, Latvijā, Igaunijā un Krievijā. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39749479sec.