Viesnīca «Grand Hotel Kempinski Riga» saņem prestižo «World Spa Award» balvu

2018. gada 29. oktobrī elegantā pieczvaigžņu viesnīcā "Grand Hotel Kempinski Riga" tika apbalvota ar prestižo "World Spa Awards" balvu kā Latvia's Best Hotel Spa 2018 (tulkojumā «Latvijas Labākā Spa Viesnīca 2018»), kas ir liels pagodinājums gan viesnīcas vadībai un tās darbiniekiem, gan visai Kempinski grupai.

Šī balva tiek piešķirta par izciliem panākumiem, servisu un produktu gan viesnīcu gan individuāliem Spa visā pasaulē un "Grand Hotel Kempinski Riga" ir īpaši lepna par piešķirto nomināciju, jo tas kalpo kā apstiprinājums viesiem par patiesi izcilu atpūtu un servisu pašā Rīgas sirdī.

"World Spa Awards" ir apbalvojuma programma, kas tika uzsākta 2015. gadā un tās mērķis ir popularizēt Spa apkalpošanas standartus, viesu labsajūtu ceļojumu industrijā, kā arī atalgot Spa tūrismu par izciliem sasniegumiem. "World Spa Awards" ir māsas apbalvojums pretižajam World Travel Awards apbalvojumam.

"Ņemot vērā, ka tikai š.g. 15. oktobrī svinējām savu viena gada jubileju, un darbojamies blakus labi atzītiem pasaules zīmoliem, tas ir īpaši liels pagodinājums saņemt "Latvijas Labākās Spa Viesnīcas 2018" statusu. Apbalvojums, viennozīmīgi, kalpo kā apliecinājums mūsu profesionālajai komandai, kuri ir apņēmības pilni sniegt neaizmirstamu pieredzi mūsu viesiem katru dienu", norāda "Grand Hotel Kempinski Riga" ģenerāldirektors Leons Baums.

"World Spa Awards" tika izstrādāta, reaģējot uz lielo spa nozares pieprasījumu pēc godīgas un pārskatāmas programmas. Programma darbojas ar misiju, kas kalpo kā izcilības kritērijs, un palīdz veicināt jaunu spa tūrisma izaugsmes laikmetu.

Par "Grand Hotel Kempinski Riga"

Izvietota iepretim slavenajam Latvijas Nacionālās operas namam un blakus Vecrīgai, kas iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā, viesnīca piedāvā absolūti jaunu komforta un elegances līmeni gan pilsētas viesiem, gan tās iedzīvotājiem. "Grand Hotel Kempinski Riga" piedāvā 141 pirmās klases numuru un apartamentus, divus restorānus un divus bārus, sešas ietilpīgas sanāksmju telpas, tajā skaitā Grand Ballroom konferenču zāli, kā arī pasaules klases SPA un atpūtas zonu. Brīnišķīgs panorāmas skats uz galvaspilsētu, izsmalcināts serviss un bagātīga kultūras pieredze gaida viesus no visas pasaules.

Par Kempinski

Izveidota 1897. gadā, Kempinski Hotels ir Eiropas vecākā luksusa klases viesnīcu grupa. Kempinski mantojumu, kas nosaka nevainojamu, personīgi pielāgotu servisu un izcilu viesmīlību, papildina tā īpašumu ekskluzivitāte un individualitāte. Kempinski šobrīd pārvalda 76 pieczvaigžņu viesnīcu un rezidenču portfolio 34 valstīs un turpina pievienot tam jaunus īpašumus Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā, Āzijā un Amerikā. Ikviens no tiem atspoguļo Kempinski zīmola spēku un panākumus, nezaudējot saikni ar savu mantojumu. Portfolio iekļauj vēsturiskus īpašumus un arhitektūras pieminekļus, godalgotas urbānā dzīvesveida viesnīcas, pirmklasīgus kūrortus un prestižas rezidences. Katrs no tiem piedāvā kvalitāti, kuru viesi sagaida no Kempinski, vienlaikus iekļaujot katras atrašanās vietas kultūras tradīcijas. Kempinski ir dibinājis pasaules lielāko neatkarīgo viesnīcu zīmolu aliansi - Global Hotel Alliance (GHA).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67519403sec.