Baltijas lielākā viesnīcu operatora zīmolu saimei pievienojas jaunpienācējs

Sākot ar 2019. gada 10. janvāri, Baltijas lielākā viesnīcu operatora SIA "Mogotel" zīmolu saimei pievienojas jaunpienācējs – Rija Hotels.  Ar jauno zīmolu turpmāk strādās četras bijušās Rixwell  Hotels viesnīcas – Domus Hotel un Irina Hotel Rīgā, viena viesnīca Bauskā – Bauska Hotel un Old Town Hotel Tallinā. Zīmola Rija Hotels viesnīcas darbosies vidējā trīszvaigžņu cenu kategorijā, tai pat laikā piedāvājot kvalitatīvus izmitināšanas pakalpojumus, ēdināšanu un servisu.

Jaunā zīmola "Rija Hotels" ieviešana ļaus labāk un precīzāk segmentēt viesnīcu piedāvājumu atbilstoši ceļotāju vajadzībām un interesēm. Zīmola Rija Hotels viesnīcas darbosies vidējā cenu kategorijā, vienlaicīgi piedāvājot kvalitatīvus standarta pakalpojumus. Viena no Rija Hotels viesnīcu priekšrocībām arī turpmāk būs izcila atrašanās vieta pilsētu centros, kompakti numuri un serviss par pieņemamu cenu, kas viesiem sniedz komfortablu uzturēšanos un iespējas iepazīt pilsētu.

Mogotel viesnīcu grupas pārdošanas un mārketinga direktore Sanda Roze norāda: "Zīmols Rija Hotels ir radīts, lai efektīvāk piepildītu to klientu vēlmes un vajadzības, kuri pieprasa vidējās klases standarta viesnīcas pakalpojumus – trīszvaigžņu līmeņa komfortu par pieņemamu cenu. Savukārt tiem klientiem, kuri vēlēsies plašāku pakalpojumu klāstu, joprojām būs pieejamas sešas Rixwell Hotels viesnīcas, kas atbilst standarta četru zvaigžņu viesnīcu komforta līmenim, vai kāda no trīs Wellton Hotels viesnīcām ar izcilu un izsmalcinātu paaugstināta komforta klases piedāvājumu, ietverot SPA atpūtas iespējas."

Līdzīgi jaunā zīmola vizuālajam veidolam, kas ieturēts oranžā krāsā, Rija Hotels apkalpošanas standarti kļūs par entuziasma un enerģijas iemiesojumu, raisot viesnīcu apmeklētājos tikai pozitīvi siltas emocijas un sniedzot neaizmirstamu atpūtas pieredzi.

Eiropā un arī Latvijā pašlaik ir vērojams viesnīcu būvniecības uzplaukums un straujš investīciju pieplūdums viesmīlības un tūrisma nozares projektu attīstībai. Spītējot bažām, ka viesnīcu tirgus Rīgā ir tuvu piesātinājumam, galvaspilsētā durvis ver arvien jaunas viesu izmitināšanas mītnes. Desmit gadu laikā viesnīcu skaits pieaudzis par 34,7%, vienlaikus teju par 50% pieaudzis tūristu skaits un vairāk nekā divas reizes – kopējie izdevumi. Lai ietu kopsolī ar tūrisma nozari un ceļošanas tendencēm, Mogotel viesnīcu grupa attīsta daudzveidīgu dažādu līmeņu viesnīcu piedāvājumu. Jau šobrīd Mogotel grupas viesnīcu noslogojuma rādītāji sasniedz vidēji 95 procentus.

Izprotot tūrista vajadzības un pieprasījumu, redzams, ka nākotnes tūrists ir tendēts uz piedzīvojumu ceļošanu un personību pilnveidojošu pieredzi, nevis vienkāršu apskates objektu vērošanu. Pēdējos gados lielu popularitāti ir ieguvusi solo ceļošana, kas paredz minimālas prasības attiecībā uz izmitināšanas pakalpojumiem. Turklāt nozares eksperti prognozē, kā nākotnē liela loma būs arī darījumu tūrisma un veselības tūrisma attīstībai, kur Latvijai ir iespaidīgs potenciāls. Minētajos tūrisma virzienos lielākais pieprasījums ir tieši pēc budžeta klases viesnīcām, kas ietver pamatā tikai kvalitatīvus izmitināšanas un ēdināšanas pakalpojumus.

Par SIA Mogotel

Mogotel ir vadošais viesnīcu operators Baltijas valstīs ar Latvijas izcelsmi un 15 gadu pieredzi viesmīlības jomā. Tīkla augstākās un vidējās klases viesnīcas Rixwell Hotels un Wellton Hotels, kā arī vidējās budžeta klases viesnīcas Rija Hotels kopā piedāvā vairāk nekā 1320 numurus un veido vairāk nekā 500 darba vietas dažādas kvalifikācijas darbiniekiem.

Šobrīd Mogotel pārvalda 13 Wellton Hotels, Rixwell Hotels un Rija Hotels zīmola viesnīcas, pēdējā no kurām "Wellton Riverside SPA Hotel" uzsāka darbu 2018. gada novembrī. Wellton Hotels un Rixwell Hotels viesnīcas piedāvā saviem viesiem augstākā komforta līmeni, nevainojamas kvalitātes servisu, greznas atrašanās vietas ar labākajiem pilsētas skatiem, modernus SPA un atpūtas kompleksus, kā arī plašas un daudzveidīgas biznesa un konferenču telpas.

Mogotel stabilā izaugsme turpinās, sasniedzot izcilus viesnīcu noslogojuma rādītājus līdz pat 90%, kā arī attīstot vēl trīs viesnīcas Rīgā. Uzņēmuma nākotnes plāni ir saistīti ar paplašināšanos Centrāleiropas valstīs, tādās kā Ungārija un Polija, kā arī drīzumā uzņēmums gatavojās paplašināt savu zīmolu portfeli.

Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Vadims Muhins, kurš viesnīcu attīstībai ir piesaistījis vietējo komercbanku finansējumu, kā arī ieguldījis uzņēmējdarbībā reinvestēto peļņu. SIA Mogotel 2017. gadā strādāja ar 17,7 miljonu eiro lielu apgrozījumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.6608119sec.