Viesnīcā «Baltic Beach Hotel» atklāj īpaši modernu sporta kompleksu

2018. gada 12. oktobrī Jūrmalas viesnīcā "Baltic Beach Hotel" tika atklāts grandiozs sporta komplekss. Divstāvīgajā sporta centrā ir vairākas treniņu zonas un Latvijā modernākais aprīkojums – jaunākās digitālās tehnoloģijas, kas treniņus darīs aizraujošus un izklaidējošus.

Līdz šim Jūrmalā pietrūka luksusa klases sporta zāles. Tagad šeit ir viss – pieczvaigžņu viesnīcā ir pieczvaigžņu sporta centrs, kas iepriecinās visus: gan viesnīcas iedzīvotājus, gan arī abonementu īpašniekus un spontānos apmeklētājus. Šī sporta kompleksa renovācijā tika veiktas iespaidīgas investīcijas un mēs esam pārliecināti, ka šī jaunā sporta zāle pelnīti tiks saukta par vienu no labākajām.

Divstāvīgajā sporta kompleksā izvietotas četras treniņu zonas, kā arī papildu telpas jogai, pilatēm, individuāliem treniņiem un VIP klientiem. Kardiotreniņiem paredzētā zona aprīkota ar vismūsdienīgākajiem trenažieriem un sniedz iespēju ne vien sekot līdzi noslodzes un ķermeņa pašsajūtas rādījumiem, bet arī uz trenažiera ekrāna izvēlēties treniņiem piemērotu video – no veldzējošiem dabasskatiem līdz jaunākajām filmām un Youtube video.

Lielākais sporta kompleksa lepnums ir īpaši moderna telpa, kas piedāvā videotreniņus virtuālā trenera uzraudzībā. Šīs zonas apmeklētēji saņem viedo aproci, kas uzkrāj informāciju un sagatavo konkrētajam sportotājam piemērotu treniņu programmu, palīdzot katram labāk izprast savu ķermeni. Šīs Latvijā vēl pavisam jaunās tehnoloģijas ļauj sajusties kā filmās par nākotni – šeit acu priekšā parādās tēls, kas dod dažādus padomus, reaģē uz noslodzi un iesaka, kurus trenažierus izvēlēties. Virtuālo treniņu zonā reālajā laikā var sekot līdzi sirdsdarbībai, sadedzinātajām kalorijām un daudziem citiem rādījumiem. Šī zona ir aprīkota ar visdažādākajiem rīkiem augsti efektīviem treniņiem: virves, smilšu maisi, slodze kājām un ķermenim, bulgāru maiss, TRX un daudz kas cits.

Sporta centrā ir arī speciāla PIT fitnesa zona ar svaru stieņiem, svaru bumbām un dažādu citu aprīkojumu spēka vingrinājumiem, kuru kopējais svars sastāda 1,5 tonnas. Šī zona būs piemērota pat profesionāliem sportistiem. Savukārt ceturtā zona ir atvēlēta jaunākās paaudzes trenažieriem, kas nolasa kustību mehāniku un pielāgojas ķermeņa individuālajām īpatnībām.

"Baltic Beach" pieczvaigžņu sporta kompleksa aprīkojumā pārstāvēti dažādi pasaules kvalitatīvākie zīmoli: "Life Fitness", "Hammer Strenght", "Cybex", "MyZone", "Escape", "MoveIt"".  

Viesnīcas "Baltic Beach" prestižais sporta komplekss piedāvā izcilu servisu – te ir fitobārs ar īpašiem uztura bagātinātājiem, ir telpas individuāliem un grupu treniņiem. Sporta centrā ir lieliska vēdināšanas sistēma un klimata kontrole. Šeit ir pieejams jaunākās paaudzes treniņu aprīkojums (piemēram, EMS fitnesa kostīms kardiotreniņu slodzes paātrināšanai), kā arī fantastiskas ķermeņa diagnostikas iespējas – sporta centra apmeklētāji regulāri var sekot līdzi savam treniņu progresam un ķermeņa stāvoklim (stājas disbalansu noteikšana, 3D skenēšana ar Tanita svariem u.c.) Balstoties uz mērījumiem – iekšējo tauku daudzumu un muskuļu masu, bioloģisko vecumu, stājas īpatnībām un citiem parametriem, treneris izstrādā katram individuāli piemērotu treniņu programmu.

Īpaši lepojamies ar augsti kvalificētajiem sporta kompleksa treneriem, kuri vairākkārtīgi ir bijuši dažādu sporta sacensību dalībnieki un sasnieguši augstus rezultātus. Katrs no viņiem palīdzēs sastādīt treniņu un pareiza uztura programmu izvirzīto mērķu sasniegšanai, kas balstīta uz individuālo sagatavotības līmeni un klienta vēlmēm.

Bet ar šo sporta zālē neaprobežojas, treneri ir sastādījuši interesantus grupu treniņus kā pieaugušajiem tā bērniem visdažādākajiem vecumiem. Katru dienu treneru vadībā notiek jogas, pilates, tai či, BodyArt, DeepWork un daudzas citas nodarbības.

Viesnīcas viesi zāli var apmeklēt bez maksas, vienīgi trenera konsultācijas ir par papildu samaksu. Pārējie, kas vēlēsies apmeklēt sporta zāli, abonementu varēs iegādāties viesnīcas recepcijā. Sporta zāles abonements ietver ne tikai iespēju izmantot visus trenažierus, bet arī veikt ķermeņa diagnostiku, kā arī apmeklēt "Baltic Beach" jūras ūdens baseinu un pirts zonu.  

Smilšaino kāpu un krāšņo priežu mežu ieskauta, "Baltic Beach Hotel & SPA" ir 5* viesnīca, kas atrodas Baltijas jūras krastā, pašā Jūrmalas sirdī. "Baltic Beach" ir lielākā medicīnas SPA viesnīca reģionā – šeit pieejamas apmēram 400 dažādas procedūras, kuras veic personāls ar medicīnisko izglītību. "Baltic Beach Hotel" atrodas Jūrmalā, Majoros, Jūras ielā 23/25.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41880584sec.