Valentīna dienā ieplāno romantiskas vakariņas, jo mīlestība iet caur vēderu

Svētā Valentīna dienas svinīgās vakariņas tiek pavadītas ne tikai sirsnīgās sarunās divatā, baudot īpašus ēdienus un dzērienus, dzīvo mūziku, bet noteikti kādam pārim vainagojas arī ar bildinājumu, liecina restorānā "Le Sommet" šefpavāres Solvitas Eberhardes vērojumi.

"Romantiska atmosfēra sveču gaismā, brīnišķīgs skats pār Daugavu no 11. stāva uz naksnīgo Vecrīgu, kā arī īpašās trīs kārtu vakariņas dzīvās mūzikas pavadījumā, ir lietas, kas uzrunā mūsu viesus Sv.Valentīna dienas vakaru pavadīt tieši šeit. Turklāt ne tikai gados jaunajiem cilvēkiem patīk atzīmēt šos mīlestības svētkus! Svētku vakariņās nāk arī ilggadīgi pāri, tā apliecinot viens otram uzmanību un mīlestību, kas ikdienas steigā ne vienmēr izdodas. Izstrādājot ēdienkarti, ļoti piedomāju pie tā, lai viesiem šīs vakariņas būtu īpašas. Ēdienkartes piedāvājumā neizpaliek ne salāti, ne spēcinoša gaļa un zivs, ne deserts ar šokolādi un šampanietis. Manuprāt, Sv.Valentīna diena ir īstā reize, kad vakariņām jābūt pat nedaudz seksīgām! Lai cik daudz darba, ja vien ir iespēja, es labprāt iznāku no virtuves pie viesiem, aprunājos un ceru arī šajā vakarā piedzīvot brīdi, kad kāds bildinās mīļoto," gada romantiskāko vakaru gaida arī "Le Sommet" šefpavāre Solvita Eberharde. "Ja šo romantisko vakariņu laikā kāds pāris pieņems lēmumu šogad precēties, tad noteikti parūpēsimies, lai viņu kāzas pie mums arī varētu būt īpašas, dāvājot pārsteigumu," atklāj "Bellevue Park Hotel Riga" direktore Ieva Ozola.

"Darām visu, lai viesi Sv.Valentīna dienas vakarā, jau ienākot restorānā, šeit justos īpaši gaidīti! Esam padomājuši par katru niansi – pat ledus dzēriena glāzē tiek gatavots īpašā formā," atklāj Solvita Eberharde, kura izstrādājusi ēdienkartē iekļauto ēdienu receptes. Piemēram, kartupeļu fondants ir viens no restorāna "Le Sommet" šefpavāres izdomas lidojumiem apvienojumā ar 10 gadu pieredzi restorānu virtuves vadībā. Tāpat "Le Sommet" ir viena no tām vietām, kur viesi tiek sagaidīti ar pašceptu maizīti – tās ieraugs tiek glabāts no cepšanas reizes uz nākamo.   

Savu mīļoto palutināt ar gardām vakariņām restorānā "Le Sommet" 14. februārī būs iespējams no pulksten 17.00 – 23.00, bet, ja viesi vēlēsies turpināt baudīt romantiku, varēs uzkavēties līdz pusnaktij. Vakara gaitā muzicēs akustiskais duets Raivita Razgale un Samuel Scott, būs iespēja pasūtīt trīs kārtu vakariņas pēc īpašas Sv.Valentīna dienas ēdienkartes, kā arī gaidāmi citi pārsteigumi. "Le Sommet" kā pirmie jau tiek rezervēti galdiņi ar plašāko panorāmas skatu uz Vecrīgu, kas no 11. stāva augstuma vakara gaismās izskatās īpaši skaista.

"Le Sommet" ir restorāns ar lielisko panorāmas skatu uz Rīgu – vieta, kur izbaudīt elegantas un romantiskas vakariņas. Tas atrodas "Bellevue Park Hotel Riga" 11.stāvā un piedāvā izsmalcinātu Vidusjūras virtuvi, lielisku apkalpošanu un patīkamu atmosfēru. Restorāna mājīgais dizains kopā ar maigo apgaismojumu un kluso mūziku vakara stundās rada ērtu un relaksējošu vidi. Bellevue Park Hotel Riga adrese ir Slokas iela 1, Rīga. Savukārt "Le Sommet" restorāna darba laiks ir no pulksten 17.00 līdz 23. Informācija par galdiņa rezervāciju: mājaslapā: www.lesommet.lv e-pastā: lesommet@bellevue.lv pa tālruni: +371 67069040 (16.00 - 23.00)

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49659204sec.