Rīgā durvis ver unikāla velo-kafejnīca «The Hub Cafe»

Rīgas centrā apmeklētājiem durvis vaļā vēris unikāls kafejnīcas koncepts, kas zem viena zīmola "The Hub Cafe" apvieno tradicionālo havajiešu virtuvi ar vienīgo velo-studiju Baltijā, kas piedāvā braucienus ar Zwift velosimulatoriem.

"Novērojot strauji augošo riteņbraucēju skaitu pilsētā un iedzīvotāju vēlmi dzīvot veselīgāk, esam radījuši vietu, kas piedāvā kvalitatīvu ēdienu, kafiju un iespēju izkustēties," skaidro idejas autors Gerhards Erasmus. "Atšķirībā no līdzīga koncepta velo-kafejnīcām citur Eiropā izceļamies ar to, ka tradicionālos velotrenažierus esam nomainījuši pret īstiem velodsipēdiem, tos papildinot ar Zwift virtuālās spēles elementiem, kas treniņu procesu padara aizraujošāku."

Zwift ir pasaulē populārākā virtuālās realitātes riteņbraukšanas aplikācija, kas ļauj ar velosipēdu izbraukt dažādas pasaules vietas un maršrutus, atrodoties tepat Latvijā. Zwift var tikt izmantots gan fiziskās formas uzlabošanai, gan arī ļoti augstu sportisko mērķu sasniegšanai. The Hub Cafe ir ne tikai pirmā Zwift velo-studija Baltijā, bet arī viena no retajām Eiropā.

"Izmantojam Zwift, jo tā ir sociālākā e-sporta platforma, kurā iespējams sazināties un braukt kopā ar citiem braucējiem no visas pasaules," stāsta veikala "Veloprofs" vadītājs Jānis Baltaisbrencis. "Pateicoties centrālajai atrašanās vietai, jau tuvākajā nākotnē The Hub Cafe redzam kā centrālo tikšanās vietu cilvēkiem, kas interesējas par velobraukšanu un aktīvu dzīvesveidu – organizēsim kopīgus velobraucienus, skatīsimies riteņbraukšanas pārraides un baudīsim gardu ēdienu!"

Kafejnīcas ēdienkartē dominē havajiešu ēdiens "poke bļodas", kas iemantojušas popularitāti visā pasaulē. "Tradicionāli ēdiena galvenā sastāvdaļa ir zivs – to pat mēdz dēvēt par suši bļodā. Dažādībai piedāvājam arī pokes ar vistu un vegāniem draudzīgo tofu, kas būs labs olbaltumvielu avots muskuļaudu atjaunošanai pēc treniņa," stāsta The Hub Cafe šefpavārs Oļegs Soročins, kurš pokes pagatavošanas mākslu apguvis apmācībās Kopenhāgenā.

BIEŽĀK UZDOTIE JAUTĀJUMI:

Kas ir The Hub Cafe?

The Hub Cafe ir unikāls kafejnīcas koncepts, kas zem viena zīmola apvieno tradicionālo havajiešu virtuvi ar vienīgo velo-studiju Baltijā, kas piedāvā braucienus ar Zwift velosimulatoriem, kas vizuāli izskatās kā īsti velosipēdi.
The Hub Cafe pirmajā stāvā atrodas kafejnīca, kur iespējams nobaudīt eksotiskas poke-bļodas, veselīgas uzkodas un desertus, kā arī pusdienu piedāvājumu darba dienās no plkst. 12.00-16.00. Savukārt dzērienkartē atrodama Rocket Bean kvalitāte un Ziemeļu Enkura & Valmiermuižas atspirdzinājums.
Tikmēr otrajā stāvā iekārtota tā saucamā "Pain Cave" ar pieciem velosimulatoriem, kas uzstādīti sadarbībā ar veloveikalu "Veloprofs". 

Kā atrast The Hub Cafe?

The Hub Cafe atrodas Rīgas centrā – vietā, kur satiekas Brīvības un Elizabetes ielas stiklotajā Radisson Blu Latvija Conference & SPA Hotel piebūvē. Citiem vārdiem sakot – Elizabetes ielā 55, lai nokļūtu kafejnīcā / velo-studijā nav jāiet caur viesnīcu – visērtāk nokļūt pa kāpnēm, kas atrodas pie fasādes. 

Kāds ir The Hub Cafe darba laiks?

Katru dienu no plkst. 8.00 līdz 21.00.

Kas ir Zwift?

Zwift ir pasaulē populārākā virtuālās realitātes riteņbraukšanas aplikācija, kas ļauj ar velosipēdu izbraukt dažādas pasaules vietas un maršrutus, atrodoties tepat Latvijā. Tiek izmantots Zwift, jo tā ir pati sociālākā e-sporta platforma – iespējams sazināties un braukt kopā kā ar iesācējiem, tā pieredzējušiem braucējiem no visas pasaules. Zwift var tikt izmantots gan fiziskās formas uzlabošanai, gan arī ļoti augstu sportisko mērķu sasniegšanai. Zwift ir reāla slodze, īsti sviedri, bet spēles elements to padara aizraujošu ikvienam braucējam.

Cik cilvēki vienlaicīgi var mīt pedāļus Pain Cave?

Ir sarūpēti pieci velosimulatorus, tāpēc iespējams braukt kopā ar vismaz četriem draugiem.

Kāds ir brauciena ilgums? 

Pēc pirmo braucēju atsauksmēm tiek secināts, ka vidējais brauciena laiks ir līdz 75 minūtēm.

Kā var pieteikties braucienam?

Braucienam pieteikties visērtāk būs pa tālr. 67772217 vai izmantojot MINDBODY aplikāciju. Reģistrējoties braucienam, nekas nav jāmaksā – par braucienu maksā ierodoties uz vietas.

Vai Zwift ir piemērots arī cilvēkiem bez fiziskās sagatavotības? 

JĀ! Fiziskajai sagatvotībai nav nozīmes, jo nobrauktos kilometrus un ātrumu nosaka katrs pats atbilstoši savām spējām. Jo regulārāk trenēsies, jo spēcīgāks kļūsi.

Kādus braucienu veidus Zwift piedāvā?

•    Brauc individuāli ar simtiem citu braucēju no visas pasaules;
•    Brauc kopā ar draugiem, lai uzturētu draudzīgu sacensību garu;
•    Brauc, izvēloties kādu no Zwift piedāvātajiem uzdevumiem;
•    Izmēģini spēkus Tour de Zwift sacensībās – par aktuālajiem pasākumiem informāciju atradīsi Zwift mājaslapā.

Kas vēl?

Pārģēbšanās pirms brauciena notiek turpat "Pain Cave" telpās.

Uz vietas iespējams iepazīties ar dažādiem velosipēdiem un velo aksesuāriem no veloveikala "Veloprofs". Viņu profesionālā komanda vienmēr gaidīs ciemos, lai ieteiktu labāko un piemērotāko tieši jūsu vajadzībām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.18192506sec.