Viesnīcas «AVALON HOTEL & Conferences» telpās prezentē pavasara apģērbu kolekciju

2019. gada 17.aprīlī viesnīcā "AVALON HOTEL & Conferences" notika firmas SIA "EDButterfly" jaunās pavasara apģērbu kolekcijas prezentācija un forosesija ar dzīvo translāciju sociālajos medijos. Arvien populārāk notiek dažādu dizaina telpu izmantošana tiešraidēm, publiku uzrunājot virtuālajā vidē, sniedzot sajūtas, stāstījumu, emocijas cair viedierīcēm.

Modeles izvēlējās dažādas telpas un fonus, atbilstoši apģērbu krāsām un stilam.  Viesnīcas telpu daudzveidība, jo īpaši iepriecināja pasākuma sekotājus, kur skaits sasniedza tuvu tūkstotis, ko nebūtu iespējams uzņemt pašas viesnīcas telpās.

Viena no favorīta zālēm bija jumta seminārtelpa, no kuras paveras lielisks skats pār Vecrīgas jumtiem un baznīcu torņiem, šis skats pārsteidza arī modeles, kuras šo vēstījumu nodeva sekotājiem.

Ļoti elegantas bildes tika uzņemtas arī viesnīcas gaiteņos un kāpnēs, kur redzami Holandes dizainera  Dika Vintera mākslas darbi (Dick Winter), kas ļoti labi palīdzēja izcelt apģērbu daudzveidību un eleganci.

Tērpu firmas pārstāvji un modeles viesnīcas telpās pavadīja visu dienu, izmantojot iespēju paēst restorānā "Avalon" , kā arī  pasūtīt ēdienus uz istabām (Rooms service). Pasniegtais ēdiens un apkalpošana, viesus, jo īpaši iepriecināja un par piedzīvotajām emocijām un garšām, tās pozitīvi dalījās savos sociālajos tīklos. Vieses atzina, ka ir ļoti patīkami, ka viss nepieciešamais ir vienuviet un augstā līmenī, tas palīdzēja viņām uzturēt pozitīvu omu un bija liels atvieglojums laika plānošanas un izmantošanas ziņā, jo varēja pilnībā nodoties tērpu fotosesijai ne par ko neuztraucoties.

Kā izteicās apģērba veikala īpašniece Elīna Didrihsone: "Pateicoties "Avalon Hotel & Conferences" par sadarbību, apkalpošanu un rūpēm, mēs varējām apvienot lietderīgo ar patīkamo, es tiešām sajutos kā svētkos!"

Viesnīcas telpas ir piemērotas dažādiem pasākumiem, konferencēm, sanāksmēm, banketiem un pasākumiem. Piedāvājumi apskatāmi šeit.

Vairāk informācijas tālr.: 67 876 544; 67 169 999 e-pasts: conference@hotelavalon.eu

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65669489sec.