Viesnīcā «Grand Poet Hotel by Semarah» atklās Kristīnes Rublovskas personālizstādi «Būtnes»

2019. gada 1. novembrī dizaina viesnīcā "Grand Poet Hotel by Semarah" Raiņa Bulvārī 5/6, Rīgā atklās Kristīnas Rublovskas personālizstādi Būtnes.

Māksliniece Kristīne Rublovska dzimusi 1986. gadā. Glezniecības studijas ir aizsākusi Latvijas Mākslas Akadēmijā (LMA) (2013–2017), vispirms studējot un iegūstot bakalaura grādu Tekstilmākslā, bet maģistrantūras studijas turpinājusi LMA (2017 – 2019) glezniecības nodaļā un šogad to absolvēja. Māksliniecei ir uzsākta sadarbība ar citu mākslas nozaru pārstāvjiem dažādos projektos, piemēram, horeogrāfiem, radot scenogrāfijas un kostīmus. K.Rublovskas darbi ir tikuši izstādīti daudz viet Latvijā kā arī ārpus tās, piemēram, Igaunijā un Baltkrievijā, bet "Grand Poet Art Collection" ir viņas pirmā personālizstāde Rīgā.

2018. gada 14.jūnijā LMA un  viesnīcu tīkls "Semarah hotels" noslēdza sadarbības memorandu jauno mākslinieku atbalstam un attīstībai. Tā mērķis ir atbalstīt akadēmijas studentus un Latvijas jaunos māksliniekus – iedrošināt jauniem sasniegumiem, celt pašapziņu un veidot starptautisku karjeru, sniegt finansiālu atbalstu talanta izkopšanai, radīt telpu personālizstāžu veidošanai, tādējādi veicinot mākslas attīstību Latvijā. Katras izstādes noslēgumā viesnīca iegādājas apmeklētāju novērtētāko gleznu, veidojot unikālu jauno latviešu mākslinieku darbu kolekciju "Grand Poet Art Collection".

Šobrīd kolekcijā ir jau četri jauno Latvijas mākslinieču – Madaras Kvēpas, Justīnes Seiles un Ellas Mežules, Agates Bernānes darbi –, kuriem viesnīcas telpās piemeklētas īpašas vietas, priecējot apmeklētājus, mākslas un dzīves badītājus no visas pasaules. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51708198sec.