Ziemassvētku gaidās Jaunmoku pilī valda brīnišķīga noskaņa

Vēl brīdi pirms sācies lielais svētku drudzis, Jaunmoku pilī ielūdz baudīt šo brīnišķīgo laiku nesteidzīgā un svinīgā gaisotnē, 2019. gada 14. un 15. decembrī aicinot ikvienu izkalt savu laimes monētu, fotografēties Ziemassvētku pop-up fotostudijā un saņemt skaistas, profesionālas fotogrāfijas piemiņai, kā arī baudīt gardas pusdienas, vakariņas svētku gaisotnē pils Baltajā zālē.

Latviešu izteiciens "Katrs savas laimes kalējs" vedināt vedina uz to, ka katram par to jārūpējas pašam, tādēļ Jaunmoku pilī piedāvās katram izkalt monētu ar laimes simbolu – jumīti. Vienā monētas pusē būs attēlota Jaunmoku pils – vieta, kur saplūst laiks, daba un mūzika, bet otrā pusē Zemes un tās auglības simbols jumis – auglībai, pārpilnībai un laimei!

Lieliskā fotogrāfe Sabīne Unda Zeidenberga ekspress foto sesijā savā Ziemassvētku pop-up studijā pils Kolonnu zālē parūpēsies par skaistām un profesionālām individuālām, pāra vai ģimenes svētku fotogrāfijām. Divos ziemas idilles foto laukumos varēs tapt fotogrāfijas, kas vēlāk ļaus kavēties siltās atmiņās par kopīgiem mirkļiem Ziemassvētku gaidās. Foto studija būs atvērta 14. decembrī no plkst. 14:00 -16:00.

Kopīgas pusdienas vai vakariņas nesteidzīgi varēs baudīt pie skaisti dekorētiem galdiem, klausoties noskaņu melodijās restorānā "Liepaleja" Jaunmoku pils Baltajā zālē.  Garšas kārpiņas tiks lutinātas ar tādiem ēdieniem kā brieža gaļas tartaru ar paipalu olu, rukolu un bagetes grauzdiņiem, Cēzara salātiem ar pīles krūtiņu, paipalu olu, plūmju tomātiņiem un maizes standziņām, pīles krūtiņu granātābolu glazūrā ar kartupeļu - biešu biezeni, krēmu brulē ar svaigām ogām un lavandas siera kūku. Būs arī pils viesu iecienītais brieža gaļas steiks ar kartupeļu - baraviku biezeni un sarkanvīna – pīlādžu mērci.

Restorāns būs atvērts  14. decembrī no plkst. 12:00-19:00 un 15. decembrī no plkst. 12:00-16:00.  

Lai pilnībā izbaudītu Jaunmoku pils un tās apkārtnes burvību, nakšņot varēs pils vai Muižas ēkas numuros. Pilskunga, Dorotejas, Īrisa, Lilijas vai Mežrozes istaba pilī vai ģimeniskie un ekonomiskie numuri Muižas ēkā – izvēle paliek katra paša ziņā. Sapņot un pamosties skaistā un mierpilnā vidē, būs patīkama atpūta pirmssvētku laikā!

Galdiņu un viesnīcas numuru rezervācija pa t. 26187442 vai info@jaunmokupils.lv, sīkāka informācija jaunmokupils.lv.  

Mierpilnu Ziemassvētku gaidīšanas laiku!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.95339704sec.