Ungurmuižā gada nogalē gaidāmi vairāki skaisti notikumi

Šogad vari pagūt apmeklēt skaistu ziemas mūzikas koncertu 2019. gada 21. decembrī plkst.18.00.

Ungurmuižā ziemas mūzikas koncertā "Déjà vu" satiksies dziedātāji soprāns Evita Pehlaka un baritons Nauris Indzeris, kā arī pianists Ventis Zilberts. Biļetes var iegādāties biļešu paradīzes kasēs.

Déjà vu (no franču valodas) - tā ir sajūta, ko ir piedzīvojis gandrīz ikviens – "šķiet, ka esam kādreiz satikušies" –  vai nu mūzikā, vai kādā dzīves situācijā, vietā, telpā, valstī…tomēr varbūt vēl ne. Tā ir neparasta, mīklaina, intriģējoša sajūta.

Koncerta programmā mijas dažādi žanri: gan solo dziedājumi, gan dueti. Franču un itāļu romantiskās mūzikas melodijas spilgti iezīmējas operas žanrā; vācu mūzikai raksturīgais – operetē, nopietni cildenais – latviešu  kamermūzikā. Savukārt Amerikas priekšpilsētas dzīves ainas spilgti atainojas  pasaulē visiem zināmos komponistu mūziklos. Īpašu skaņu garšu dos latviešu/ amerikāņu komponistes, Emmy balvas laureātes Lolitas Ritmanes kompozīcijas. Skanēs arī solo skaņdarbs klavierēm.

KONCERTA PROGRAMMĀ G.F.Hendeļa, L.Ritmanes, Š.Guno, Ž.Bizē, A.Dvoržāka, Dž.Geršvina, E.L.Vēbera, J.Lūsēna, M.Brauna u.c.komponoistu skaņdarbi.

UNGURMUIŽAS RESTORĀNS PIEDĀVĀ!

Laiks svinēt svētkus kopā ar draugiem! Pasūti 4 pamatēdienus un saņem pudeli vīna dāvanā!

Lai visiem priecīgi svētki! Piedāvājums spēkā līdz 15. janvārim. rezervācija pa t.27868631

Ungurmuižas 2. stāva Izstāžu zālē mākslinieku, lampu dizaineru Ērikas Mālderes un Aigara Lenkeviča gaismas objektu izstāde "Gaismas kultūrslānis"

"Saulgrieži ir mūsu dzīves nogriežņi", uzskata dzīvesbiedru neatlaidīgs darba duets – dizainers Aigars Lenkevičs un māksliniece Ērika Māldere. Viņu darbi ir autortehnikās veidoti gaismas ķermeņi, skulptūras un lampas, izmantojot papīra burvīgo spēju – skaisti un vienmērīgi izkliedēt spuldzes gaismu. Kultūrslānis uzkrājas daudzu gadu garumā, brīvi bez īpašas koncepcijas. Tāpat izstādē redzamie darbi ir tapuši dažādos laika periodos, daži sen, daži pavisam nesen. To rašanās vēsture ir dažāda un katram darbam ir savs stāsts.

Plasāka informāciju lasi ungurmuiza.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.13546109sec.