Restorānu «Melnie Mūki» var droši dēvēt par vienu no Vecrīgas ilgdzīvotājiem

Rīgā nav daudz restorānu, kam durvis atvērtas jau vairāk kā piecpadsmit gadus. Viens no tādiem ilgdzīvotājiem ir Vecrīgā esošais restorāns "Melnie Mūki" - absolūta Rīgas restorānu klasika, kas ir pieprasīta arī šodien.

Restorāna "Melnie mūki" foto galeriju skaties ŠEIT.

Kopš par restorāna īpašnieku kļuvis Mārcis Kalnišķis, tas turpinājis ieturēt savu stilu ar klasiska restorāna atmosfēru. Lai gan restorāna interjers pēdējo gadu laikā ir mainīts un tajā parādījušies jauni akcenti, tomēr galvenā vērtība - senie Dominikāņu klostera mūri - palikusi nemainīga.

"Melno Mūku" restorāna burvība slēpjas tajā, ka šeit neviens nemeklē pārsteidzošus jaunatklājumus, tā vietā priekšroku dod labi zināmiem ēdieniem kvalitatīvā izpildījumā. Šefpavārs Valters Lācis iet laikam līdzi, un viesiem galdā ceļ labāko, kas pieejams, tajā pašā laikā neaizmirst par gadu gadiem veidoto tēlu. Restorānā ir viss, ko var vēlēties - plaša un labi pazīstama Eiropas ēdienu izvēle, ko papildina rūpīga dzērienu atlase.

Kamēr daļā Vecrīgas restorānu pat pēc trim kārtām vēl jūtama mazuma pēcgarša, tad Mūkos ar diviem ēdieniem būs pietiekami. Piedāvājumā iekļauti internacionāli ēdieni un Rīgas restorānu obligātā programma. Te ir viss, lai katrs viesis prom var doties gandarīts - karaliskā zivju zupa, dažādi salāti, liellopa burgers, ātes steiks, menca, cūkgaļas ribiņas un kas tik vēl ne.

Šefpavārs piedāvā arī atsevišķu sezonas ēdienkarti ar aktuāliem sezonas ēdieniem. Cenas, ņemot vērā kvalitāti un vietu, kurā restorāns atrodas, joprojām ir ļoti pieejamas.

"Melnie Mūki" būs laba ideja maltītei, ja meklējat klasisku restorānu bez pretenzijām un tas vienlīdz labi noderēs gan gadījumos, kad pārņēmusi kāre pēc garšīgas klasikas, vai vienkārši reizēs, kad gribas sevi palutināt.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.06964612sec.