Sanatorija «Jantarnij bereg» uzņem viesus un aicina izbaudīt pavasari

Sanatorija "Jantarnij bereg" nemainīgi elpo svaigo Baltijas vēju zem mūžvecām Ķemeru priedēm. Noslēpumainais Jūrmalas stūrītis, kur izvietots atveseļošanās komplekss, ir pievilcīgs apkārtējās neskartās dabas un vides apskaužamās tīrības dēļ!

Milzīgajā teritorijā seno kāpu vidū, pie jūras, viss jau zaļo, zied pirmās puķes, mostas koki un priecīgi dzied no tālām zemēm atgriezušies putni.

Sanatorija ir ļoti plaša – pietiek vietas gan pastaigām, bērnu rotaļām, gan sportošanai un meditācijai. Sanatorija "Jantarnij bereg" ir vieni no nedaudzajiem Latvijā, kam pieder tik reti sastopama dabas oāze - te nekad nav par šauru.

Tomēr viesu paaugstinātas drošības ievērošanas nolūkos sanatorija "Jantarnij bereg" ir veikuši vairākus pasākumus, lai izvairītos no jebkādām infekcijām. Sanatorijā pagaidām neuzņem cilvēkus, kas atgriezušies no koronavīrusa skartajām valstīm, kā arī personas, kas varētu būt ar šiem cilvēkiem komunicējušas (šajā režīmā sanatorijā darbojas jau kopš janvāra). Katram cilvēkam, kas ierodas sanatorijā, tiek pārbaudīts veselības stāvoklis.

Dzīve turpinās – sanatorijas viesi iziet dažādas atveseļošanās procedūras, viņiem ir iespēja apmeklēt baseinu un, kas ir ļoti svarīgi, var konsultēties ar ārstiem. "Jantarnij bereg" komanda ir priecīga par visiem, kas tuvākās pavasara dienas un nedēļas ir nolēmuši pavadīt sanatorijā, un apsolās būt pret viesiem īpaši uzmanīgi. Brīvdienas jūras krastā – tā ir pareiza ideja!

Lai pieteiktu savu vizīti vai atpūtu sanatorijā, var zvanīt pa tālruni 67735950 vai rakstīt uz e-pastu manager@sanatorij.lv. Šobrīd sanatorijā ir īpašas draudzīgas cenas.

Sanatorijas "Jantarnij bereg"aivinājums sabiedrībai: "Mums ir ļoti svarīgi saglabāt visu sanatorijas teritorijā esošo cilvēku drošību. Esam gatavi pieņemt viesus, bet lūdzam jūs izturēties pret situāciju atbildīgi: ja jūs vai jūsu ģimenes locekļi ir ceļojuši 14 dienu laikā vai jums vai jūsu ģimenes locekļiem ir kādas veselības pasliktināšanās pazīmes, drošības apsvērumu labad ievērojiet divu nedēļu pašizolāciju!"

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12327194sec.