Lielākais vietējais viesnīcu operators saņem dīkstāves pabalstu

Lai operatīvi reaģētu uz Covid-19 krīzes izraisītajām ekonomiskajām sekām un sniegtu atbalstu nozarēm, uzņēmumiem un to darbiniekiem, tika pieņemts likums "Par valsts apdraudējuma un tā seku novēršanas un pārvarēšanas pasākumiem sakarā ar Covid-19 izplatību", kas paredz virkni atbalsta pasākumu uzņēmumiem, to darbiniekiem un saimnieciskās darbības veicējiem. Viens no būtiskākajiem – dīkstāves pabalsta izmaksa dīkstāvē esošo uzņēmumu darbiniekiem.

Arī vadošais viesnīcu operators Baltijas valstīs "SIA Mogotel" pieteicās šim pabalstam. Uzņēmuma administratīvā direktore Sabīne Krieviņa portālam Travelnews.lv apstiprinājusi, ka 2020. gada 22. aprīlī saņemta pozitīva ziņa no  Valsts ieņēmumu dienesta (VID) - dīkstāves pabalsta piešķiršanai ir apstiprināts iesniegums par vairāk nekā 300 darbiniekiem.

Sabīne Krieviņa atzīmē, ka, līdz iesnieguma iesniegšanai, kā arī tā sagatavošanas procesā, uzņēmums aktīvi komunicēja ar VID dažādu precizējošo jautājumu sakarā un procesā saņēma atbildes iestādes kompetences robežās.

Par SIA Mogotel

Mogotel ir vadošais viesnīcu operators Baltijas valstīs un tam ir 18 gadu pieredze viesnīcu biznesā. Šī viesnīcu operatora vidējās un augstas klases viesnīcas - Wellton Hotels un Rixwell Hotels, kā arī vidējās klases viesnīcas Rija Hotels un Ibis Styles piedāvā kopumā vairāk nekā 1660 numurus un rada vairāk nekā 650 darba vietas dažādu kvalifikāciju darbiniekiem.

Pašlaik Mogotel paspārnē darbojas 17 zīmolu Wellton Hotels, Rixwell Hotels, Rija Hotels, ibis Styles, Moreto viesnīcas. Viesnīcās Wellton Hotels un Rixwell Hotels viesiem tiek piedāvāts visaugstākais komforta līmenis, nevainojamas kvalitātes pakalpojumi, viesnīcu numuri ar labāko skatu uz vecpilsētu, moderni SPA un atpūtas kompleksi, restorāni, kā arī plašas un daudzveidīgas konferenču zāles biznesam un atpūtai.

2019. gadā uzņēmuma zīmolu portfelim pievienojās Winwinstay - īstermiņa īres dzīvokļu zīmols Rīgas centrā un Vecrīgā. No 2020 gada uzņēmums pārvalda viesnīcas Ibis Style Riga vadību, pamatojoties uz franšīzes līgumu ar Accor grupu.

Uzņēmums noslēdza arī daļēju vadības līgumu ar Moreto Apart Hotel, kas atrodas Obzorā, Bulgārijā.

Uzņēmuma attīstības plāni paredz paplašināt savu klātbūtni Centrāleiropas valstīs, piemēram, Lietuvā, Austrijā, Čehijā, Ungārijā, Polijā un Bulgārijā.

Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Vadims Muhins, kurš viesnīcu attīstībai piesaistīja finansējumu no vietējām komercbankām un arī ieguldīja reinvestēto peļņu uzņēmējdarbībā. 2019. gadā SIA Mogotel strādāja ar 29,4 miljonu eiro apgrozījumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42500401sec.