Ar unikālu strūklaku un pasaules ēdieniem darbu atsāks LIDO Atpūtas centri

Jaudīgs strūklaku šovs un krāšņs gaismas objekts "LIDO zieds" pievakarē un nakts stundās, mūzika, pārsteigumi un pasaules garšu ceļojums – pēc teju trīs mēnešu dīkstāves ar emocijām bagātu atklāšanas vakaru un aizraujošu programmu visai vasarai darbu atsāks LIDO Atpūtas centrs Krasta ielā 76, Rīgā.

Īpašu vasaras maģijas sajūtu ikviens aicināts piedzīvot 2020. gada 2. jūlijā no plkst. 19.30 līdz 00.00 Atpūtas centra jaunatklāšanā, ko visi tik ilgi un nepacietīgi gaidījuši!

"Rīga nav iedomājama bez LIDO Atpūtas centra. Cilvēki ir sailgojušies pēc LIDO, ko redzam arī citos mūsu restorānos. LIDO Atpūtas centrs vērs durvis ar krāšņiem un vasarīgiem teritorijas un dārza jaunumiem, vērienīgu kultūras notikumu piedāvājumu un gardiem starptautiskās virtuves pārsteigumiem, pēc klusa pavasara sagādājot neaizmirstamu, skaistu vasaru. Mēs turpināsim ievērot nepieciešamos drošības pasākumus, tāpēc viskrāšņākie pārsteigumi ir gaidāmi zem klajas debess, un mēs priecāsimies redzēt ģimenes, draugu pulciņus un ciemiņus no visas Latvijas," saka Gunārs Ķirsons.

Atklāšanas vakarā 2. jūlijā ar neparastu un enerģisku muzikālu priekšnesumu viesus sveiks brāļi Grīnbergi, kas plūkuši laurus Holivudas talantu konkursā World Championships of Performing Arts. Bet, iestājoties krēslai, pilnā plaukumā izgaismosies gaismas objekts "LIDO zieds" un neparasts, Rīgā vienīgais gaismas strūklaku šovs.

LIDO Atpūtas centrs gaidīs apmeklētājus ik dienu no plkst. 11.00 līdz 22.00.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61007309sec.