Zviedru inovācija izraisa revolūciju pasaules viesnīcu industrijā

Katras viesnīcas galvenajai prioritātei vajadzētu būt spējai nodrošināt saviem viesiem labu naktsmieru. Pakalpojumā tādējādi jāietilpst garantijai, ka būs ērta viesnīcas gulta, — tas ir solījums, kuru līdz šim bija neiespējami izpildīt, jo katram viesim ir savas unikālās vēlmes. Tagad tas var mainīties, jo zviedru uzņēmums “YouBed” ievieš gultu inovāciju, nodrošinot individuāli pielāgota matrača komfortu. Tagad “YouBed” koncepcija kopā ar Zviedrijas Tirdzniecības un investīciju padomi “Business Sweden” tiek globāli ieviesta, piedāvājot savu “viena gulta der visiem” inovāciju viesnīcu ķēdēm visā pasaulē.


Zviedru uzņēmums “YouBed” ir izgudrojis veidu, kā pielāgot augsta līmeņa kabatveida atsperu matrača stingrību, vienlaikus saglabājot augstākā līmeņa gulēšanas komfortu, vienkārši izmantojot tālvadības pulti. Šis risinājums “viena gulta der visiem” būs pieejams visā pasaulē, realizējot unikālu gulēšanas koncepciju, kas, kā tiek uzskatīts, mainīs spēles noteikumus viesnīcu industrijā: beidzot viesnīcas varēs piedāvāt to, ko ir pelnījis katrs viesis, — komfortablas viesnīcas gultas garantiju un labākos apstākļus labam nakts miegam.

— Personalizētas gulēšanas ērtības ir trūkstošais posms, kas beidzot ļaus viesnīcām pilnībā sasniegt savu potenciālu. Mēs ceram, ka daudzi šo uzskatīs par lielisku iespēju, kā uzlabot savas viesnīcas piedāvājumu un konkurētspēju.

Nebūšu pārsteigts, ja mūsu inovācija radīs paradigmas maiņu viesnīcu industrijā, un mūsu pienākums ir atbalstīt šo attīstību vislabākajā iespējamā veidā. Tāpēc esam pavadījuši daudzus gadus, pierādot gulēšanas koncepciju un vienlaikus arī radot infrastruktūru un kapacitāti sagaidāmā globālā pieprasījuma apmierināšanai, stāsta “YouBed” izpilddirektors un dibinātājs Matiass Sērensens.


Pašlaik “YouBed” gulēšanas koncepcijas darbība tiek sākta visā pasaulē unikālā sadarbībā ar “Business Sweden” un citām valsts iestādēm. 44 jauni “YouBed” biroji ar iespēju sniegt atbalstu katrā pasaules tirgū jau uzsāk sarunas ar reģionālajām viesnīcu grupām, kuras, kā ir sagaidāms, novedīs pie produkta ieviešanas uz vietas visā pasaulē.

— “YouBed” jau iesākumā nolēma izmantot mūsu esošās atbalsta struktūras, kas ir īsākais ceļš vadošajiem uzņēmumiem, kā ātri piekļūt pasaules tirgiem. Tā kā procesā iesaistījāmies agri, mēs varējām pielāgot savu līdzdalību, pamatojoties uz šīm ilgtermiņa biznesa attiecībām. Mēs patiešām esam lepni piedalīties jauna daudznacionāla zviedru uzņēmuma izveidošanā un sniegt atbalstu viņu unikālajai inovācijai tik daudz, cik tā ir pelnījusi, saka Frēdriks Fekse (Fredrik Fexe), “Business Sweden” izpilddirektores vietnieks, Stratēģijas un biznesa attīstības nodaļas vadītājs.

Pašlaik “YouBed” ir pieejams visās “Mövenpick” viesnīcās Eiropā, kā arī “Scandinavian First” viesnīcās un “Scandic” viesnīcās. Sākotnēji “YouBed” gulēšanas koncepcija ir pieejama tikai ieviešanai korporatīvajos zīmolos, kas ietver katru ķēdē ietilpstošo viesnīcu. www.youbed.com


Par “YouBed”

Zviedru uzņēmums “YouBed” ir izgudrojis un patentējis jaunu veidu, kā pielāgot kvalitatīva kabatveida atsperu matrača stingrību. Pielāgošana tiek veikta ātri un viegli, ar rokas vadības palīdzību, un bez kompromisiem attiecībā uz augstāko gultas un gulēšanas komforta līmeni. Jūs varat arī detalizēti pielāgot dažādas matrača zonas atsevišķi (plecus un gurnus), lai panāktu optimālu gulēšanas komfortu visiem lietotājiem neatkarīgi no garuma, svara, ķermeņa formas vai vēlamās gulēšanas pozas. Rezultāts ir pasaulē pirmā individualizētā gulta, kas garantē komfortu, paverot milzīgas iespējas un vērtību radīšanu nozarēs, kurās miegam un gultām ir galvenā loma.


Par Zviedrijas Tirdzniecības un investīciju padomi “Business Sweden”

Zviedrijas Tirdzniecības un investīciju padome “Business Sweden” palīdz Zviedrijas uzņēmumiem palielināt pārdošanas apjomus pasaulē un starptautiskiem uzņēmumiem investēt un paplašināties Zviedrijā. “Business Sweden” palīdz Zviedrijas uzņēmumiem, saīsinot iekļūšanai tirgū nepieciešamo laiku, atrodot jaunas ieņēmumu plūsmas un samazinot risku. Viņi palīdz arī starptautiskiem uzņēmumiem atrast jaunas uzņēmējdarbības iespējas, palielināt kapitāla atdevi un sniedz neitrālu atbalstu. Ar tīkliem visos līmeņos viņi piedāvā stratēģiskas konsultācijas un taustāmu atbalstu 44 no pasaules visinteresantākajiem tirgiem. “Business Sweden” kopīgi pieder valstij un uzņēmēju sabiedrībai.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24105692sec.