Pavārs Mārtiņš Sirmais pievērsies sviestmaizēm

Lielākais vietējais gaļas pārstrādes uzņēmums “Forevers”, ieguldot aptuveni 30 000 eiro, atvēris jauna koncepta veikalu tirdzniecības centrā “Sāga”. Tas ir pirmais “Forevers” veikals Latvijā, kurā tiek uzsākta uz vietas gatavotu sviestmaižu tirdzniecība. Tās tapušas sadarbībā ar pavāru Mārtiņu Sirmo un to pagatavošanā tiek izmantoti uzņēmuma ražotie gaļas produkti.

Jaunā koncepta tirdzniecības platība ir gandrīz 80 m2 liela, un šis ir pirmais “Forevers” veikals, kurā līdzās zīmola ražotajiem gaļas izstrādājumiem un ikdienā nepieciešamajiem pamata pārtikas produktiem, tiek piedāvātas ap 9 dažādām siltām desas un gaļas maizēm. Šobrīd, ņemot vērā valstī noteikto ārkārtējo situāciju, jauno produktu līniju var iegādāties tikai līdzi ņemšanai, bet turpmāk šajā “Forevers” veikalā atradīsies arī zona maltītes baudīšanai uz vietas.

Turpina Atis Blinds, “Forevers” tirdzniecības tīkla direktors: “Šis ir nozīmīgs brīdis uzņēmuma darbībā, jo speram nākamo soli tālākā gaļas veikalu tīkla attīstībā, piedāvājot darbību arī jaunā nišā. Reaģējot uz patērētāju paradumu tendencēm, tagad šajā veikalā būs pieejamas ātri pagatavojamas un siltas sviestmaizes, kas pagatavotas, izmantojot “Forevers” ražotos gaļas produktus . Esam gandarīti, ka līdz ar piedāvāto maizīšu sortimentu esam pacēluši augstu kvalitātes latiņu, jo to izstrādē sadarbojamies ar vienu no Latvijas izcilākajiem pavāriem.”

Tikmēr pavārs Mārtiņš Sirmais uzsver, ka šis laiks diktē vajadzību pēc tā, ka enerģiju un uzturvērtības saņemam ātri, tomēr arī šādos apstākļos ir vismaz divi kritēriji, no kuriem atkāpes nav iespējamas. Stāsta M. Sirmais: “Tā ir produkcijas kvalitāte un svaigums. Apvienojot divas labas lietas – svaigu maizi un augstvērtīgus gaļas izstrādājumus, ar pareizajām piedevām var iegūt labāko kombināciju!”

“Forevers” jauno sviestmaižu piedāvājums kā pilotprojekts šobrīd tiks testēts tikai jaunatvērtajā tirdzniecības centrā “Sāga”, kas atrodas Biķeru ielā 4, Rīgā.  Tur izvietotais “Forevers” veikals nodrošinās 4 darbavietas.  

Atgādinām, ka, ņemot vērā valstī noteiktos ierobežojumus ārkārtējās situācijas laikā, arī šajā “Forevers” tirdzniecības vietā apmeklētājiem ļauts atrasties tikai sejas aizsargmaskās. Ikviens pirms un pēc pirkuma veikšanas ir aicināts dezinficēt rokas, kā arī ievērot savstarpējo distanci. Pārdevēju darba zona no pircējiem ir nodalīta ar norobežojošo aizsargstiklu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 20.03.2024 Sagaidi Lielo dienu Lejeniekos! Bauskas TIC
Esi aicināts Lejeniekos, lai sagaidītu brīdi, kad dienas garums pārsniedz nakts garumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 23.03.2024 Laivošanas sezona sākusies Madonas TIC
Ieplāno brīvdienu izbraucienu ar ģimeni vai draugiem un nobrauc kādu posmu pa upi pie Madonas! | Skatīt vairāk
Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49585819sec.