Latvijā radīts rets džins – smiltsērkšķu «Cross Keys Gin»

Baltijā vadošais alkoholisko dzērienu ražotājs “Latvijas balzams” turpina pakāpeniski īstenot 2020. gadam izvirzītos mērķus un paplašināt savu džina portfeli ar retu un reģionam raksturīgu dzērienu – “Cross Keys Gin” ar smiltsērkšķu garšu.

“Tieši džina kategorija ir tā, kas pēdējos gados visā pasaulē ir augusi visstraujāk, īpašu popularitāti gūstot dažādu garšu un krāsu džiniem. Mūsu ražotais džins ir izpelnījies plašu atzinību Baltijas valstīs, Lielbritānijā, Itālijā, Nīderlandē, Austrālijā un citviet, tādēļ turpinām dažādot mūsu premium džinu sortimentu ar Baltijai raksturīgām garšām,” stāsta “Cross Keys Gin” globālais zīmola direktors Māris Kalniņš.

“Lai gan 2020. gads vēsturē ieies kā, iespējams, cilvēces nīstākais gads, mums šis ir bijis gan pārbaudījumu, gan inovāciju gads. Vēloties būt atšķirīgi no konkurentiem, esam nolēmuši piedāvāt Baltijas reģionam raksturīgu garšas un aromātu buķeti, kā arī popularizēt šo unikālo un daudzpusīgo ogu - smiltsērkšķi,” skaidro Māris Kalniņš.

Jauno dzērienu ražo Baltijā vadošais alkoholisko dzērienu ražotājs “Latvijas balzams”, savukārt tirgū tas nonāk ar lielākā Latvijas dzērienu izplatītāja “Amber Distribution Latvia” palīdzību. Sākotnēji jaunais “Cross Keys Gin” ar smiltsērkšķu garšu būs pieejams “Latvijas balzams veikali” tīklā visā Latvijā un pakāpeniski – citās tirdzniecības ķēdēs.

Pievilcīgi oranžīgajam smiltsērkšķu “Cross Keys Gin” ir oriģināla garšas un smaržas buķete; dzēriens ir pildīts smilšu krāsas māla krūkā, lai sniegtu neaizmirstamu baudījumu džina cienītājiem. Līdzās smiltsērkšķiem dzērienu papildina arī kumelīšu un liepziedu aromāti, bet to visu noslēdz džinam raksturīgās kadiķogu notis.

“Cross Keys Gin” ir pirmais premium džins, kas darināts Latvijā, “Latvijas balzams” stipro dzērienu ražotnē, un kopš 2018. gada tas ir atrodams globālā alkoholisko dzērienu ražotāja un izplatītāja “Amber Beverage Group” pamata zīmolu portfelī. Tā nosaukums un vizuālais risinājums ir viens no izseniem Rīgas viesmīlības simboliem, kas atrodams arī Rīgas ģerbonī – sakrustotas atslēgas. Šī dzēriena augsto kvalitāti jau novērtējuši starptautiski nozares eksperti, piešķirot “The Spirits Business Gin Masters 2019” zelta medaļu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 20.03.2024 Sagaidi Lielo dienu Lejeniekos! Bauskas TIC
Esi aicināts Lejeniekos, lai sagaidītu brīdi, kad dienas garums pārsniedz nakts garumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 TUKUMS: Vestarda Šimkus klaviermūzika TUMĒ Tukuma TIC
24.martā koncertu cikla "Klaviermūzikas pavasaris" ietvaros skanēs gaiša mūzika Vestarda Šimkus izpildījumā. Tā ir oriģinālmūzika, kas apkopota | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.06646991sec.