«Rūme» ikvienam piedāvā nobaudīt street food

Šefpavārs Uvis Janičenko savā restorānā Rūme ikvienam pilsētniekam piedāvā nobaudīt street food.

“Covid-19 pandēmija un ar to saistītie ierobežojumi stipri ietekmē ēdinātāju ikdienu, lai turpinātu darboties šajā jomā ir jādomā par jauniem konceptiem un piedāvājumiem. Mēs, diemžēl, nevaram uzņemt viesus pusdienu un vakariņu restorānā, taču mēs joprojām varam gatavot garšīgu ēdienu. Kamēr rudens mūs lutina ar labiem laika apstākļiem, aicinām pilsētniekus baudīt garšīgu street food ēdienu svaigā gaisā,” aicina Uvis.

Rūme atrodas Dzirnavu ielā 42, atjaunotajā vecā brūža pagalmā, turpat darbojas arī maiznīca un brokastu vieta Mīkla, tajā gatavotās smalkmaizīties, našķi un garda kafija papildinās street food pusdienas vai vakariņas.

“Iestājoties plašākem ierobežojumiem, arī Rūmes piedāvājums tagad ir atrodams ēdiena piegādes servisā Wolt. Esam pielāgojuši savu ēdienkarti līdziņemšanai, tajā joprojām ir atrodami sātīgā japāņu zupa ramen, palikušas ir arī japāņu stila uzkodas, taču steiku vietā līdziņemšanai piedāvājam jaunu pamatēdienu ēdienkarti ar iecienītiem Eiropas virtuves ēdieniem. Ieviesām arī bērnu ēdienkarti, kura līdz šim mums nebija,” stāsta šefpavārs.

“Domāju, ka ir jāmeklē jauni risinājumi, jāpielāgojas situācijai, noteikti nevar nolaist rokas,” pārliecināts Uvis. “Ierasti šefpavāri ilgus gadus strādā, izstrādājot savas ēdienkartes, cienājot viesus restorānu telpās un vienlaicīgi sapņojot par savu street food vietu. Pandēmijas apstākļos šis pavāra sapnis sāk realizēties daudz ātrāk, nekā kādreiz bija domāts,” smaida viņš.

Ja epidemioloģiskā situācija un ierobežojumi to atļaus, Dzirnavu ielas 42 pagalmā Rūme piedāvās street food piektdienu vakaros no plkst. 17.30, savukārt sestdienās un svētdienās no plkst. 14.00. Arī valsts svētkos 18.novembrī Rūme cienās pilsētniekus svaigā gaisā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.02.2024 - 26.03.2024 Plāno pasākumus Bauskas novadā! Bauskas TIC
Plāno pasākumus Bauskas novadā? Ieskaties - pasākumu vietas, fotogrāfi, transports un vēl! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 23.03.2024 Laivošanas sezona sākusies Madonas TIC
Ieplāno brīvdienu izbraucienu ar ģimeni vai draugiem un nobrauc kādu posmu pa upi pie Madonas! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.02.2024 - 20.03.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.010849sec.