«Grand Hotel Kempinski Riga» jauns šefpavārs

2021. gada 1. jūnijā – Grand Hotel Kempinski Riga uzņem Havjeru Lopesu - viesnīcas restorānu jauno šefpavāru, kurš būs atbildīgs un pārraudzīs viesnīcas kulinārās zonas, tostarp jumta bāru un restorānu Stage 22, restorānu Amber, Lobby Lounge, Grand Bāru, apkalpošanu istabās, izbraukuma banketus un privātus pasākumus.

Havjers ir dzimis Barselonā, Spānijas vidienē. Viņa aizraušanās ar kulināriju ir meklējama jau agrā bērnībā. “Manai ģimenei bija mājputnu un medījumu stends rosīgajā tirgus laukumā - Barselonas centrā, kur es pavadīju visu savu bērnību, palīdzot vecākiem veikt dažādus pienākumus, tostarp iepērkot preci un palīdzot klientiem izvēlēties labāko produkciju savām vakariņām. Šī pieredze man deva iespēju padziļināt savas zināšanas par svaigiem produktiem, to uzturvērtībām un es varēju attīstīt savas komunikācijas prasmes,” stāsta šefpavārs Havjers Lopess.

Jau 18 gadu vecumā Havjers skaidri zināja, ko vēlas darīt un pēc kulinārijas mākslas diploma iegūšanas Barselonā, savus pirmos 10 karjeras gadus viņš pavadīja, lai koncentrētos un pilnveidotu sava aroda praktisko pusi un stažējās tādos slavenos Mišelin zvaigžņu restorānos, kā Sea Grill, kas atrodas Barselonā un kopā ar šefpavāru Gertu Janu Ravenu no Antverpenes. Pēc tam viņš atgriezās savā dzimtajā pilsētā, bet nu jau kā šefpavārs restorānā Fira de Barcelona.

Karjera Havjeru ir izvedusi pa dažādiem pasaules nostūriem, un 2008. gadā viņam bija pirmā pieredze iepazīt Baltijas valstis un strādāt kā šefpavāram, viesnīcā Grand Hotel Kempinski Vilnius, Lietuvā. Kopš 2018. gada Havjers ir papildinājis savu pieredzi Dienvidaustrumāzijā kā Cluster Ex šefpavārs Belmond La Résidence d’Angkor un Belmond La Residence Phou Vao.

Arī Rīga Havjeram nav sveša, jo savas dzīves trīs gadus, no 2008. līdz 2011. gadam, viņš ir strādājis Latvijas galvaspilsētā, kā arī 2017. gadā bijis Grand Hotel Kempinski Riga atvēršanās projekta komandas sastāvā.

“Rīga ir lieliska pilsēta un tai ir daudz ko piedāvāt, tāpēc esmu priecīgs, ka man ir šī lieliskā iespēja atgriezties Grand Hotel Kempinski Riga un kopā ar komandu sniegt neaizmirstamu gastronomijas pieredzi visiem mūsu viesiem,” saka Havjers.

Havjera kulinārijas filozofija sastāv no dabīgu sastāvdaļu izmantošanas lielu uzmanību pievēršot kvalitatīviem un bioloģiskiem produktiem. Viņš iestājas par ilgtspējību un atbalsta bezatkritumu jeb “zero-waste” vērtības.

Papildus dzimtajai valodai, Havjers brīvi runā arī angļu, krievu un franču valodās.

Par Grand Hotel Kempinski Riga:

Izvietota iepretim slavenajam Latvijas Nacionālās operas namam un blakus Vecrīgai, kas iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā, viesnīca piedāvā absolūti jaunu komforta un elegances līmeni gan pilsētas viesiem, gan tās iedzīvotājiem. Grand Hotel Kempinski Riga piedāvā 141 pirmās klases numuru un apartamentus, divus restorānus un divus bārus, sešas ietilpīgas sanāksmju telpas, tajā skaitā Grand Ballroom konferenču zāli, kā arī pasaules klases SPA un atpūtas zonu. Brīnišķīgs panorāmas skats uz galvaspilsētu, izsmalcināts serviss un bagātīga kultūras pieredze gaida viesus no visas pasaules.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76160598sec.