«Grand Hotel Kempinski Riga» izsludina koncertus kopā ar talantīgo mūziķu pāri Andreju Osokinu un Katrīnu Gupalo

"Pagājušo gadu aizsāktā projekta: koncertstāstu cikls ‘Ceļojums’ ietvaros, esam gandarīti izziņot divus jaunus koncerta datumus, koncertiem, kurus COVID -19 pandēmijas dēļ bijām spiesti atcelt", atklāj viesnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste, Līva Laiviņa

23. jūlijā notiks dziedātājas un pianistes Katrīnas Gupalo koncerts “7 Skumjas zvaigznes un Alabamas mēness”, kas veltīts komponista Imanta Kalniņa mūzikai. Visas kompozīcijas Katrīna Gupalo izpilda savās aranžijās balsij un klavierēm, kas veidotas ar lielu pietāti pret komponista oriģinālajām dziesmu versijām. Kopā ar ļoti iemīļotajām Imanta Kalniņa dziesmām skanēs arī Katrīnas Gupalo pašas radītā mūzika, kā arī Kurta Veila, Džima Morisona, Melānijas Safkas un Ērika Satī skaņdarbi, kas savā veidā mijiedarbosies un sarunāsies.

Savukārt 14. augustā, izskanēs pēdējais šī cikla koncerts “No Ņujorkas līdz Parīzei”, kurā kopā uzstāsies radošais tandēms Katrīna Gupalo un Andrejs Osokins un kurā apvienoti spilgtākie numuri no koncertizrādēm “100 gadi ar Piafu” un “After Midnight / Pēc Pusnakts”. Programmā būs Edītes Piafas, Merilinas Monro, Kola Portera, Ninas Simones, Džūlijas Londonas un Ellas Ficdžeraldas dziesmas, Džordža Geršvina virtuozie džeza skaņdarbi un izsmalcinātā Erika Satī mūzika klavierēm solo, kā arī franču impresionista Kloda Debisī mūzika klavierēm četrrocīgi.

Koncertstāstu ietvaros, Restorāna STAGE 22 saimnieks un galvenais šefpavārs Havjērs Lopezs, papildinās mākslas muzikālo baudījumu ar izmeklētu garšu sajūtu, ko piedāvās īpaši šim notikumam radīta 3-kārtu ēdienkarte.

Koncertstāstu sākums pulksten 18.00, pēc augstāk minētajiem datumiem.

Pulcēšanās 45 minūtes pirms katra koncerta. Pēc katra koncerta viesiem būs iespēja baudīt izmeklētām garšu sajūtām bagātu 3- kārtu maltīti.

Koncertstāstiem piedāvājumā būs divu veidu biļetes: Viena koncerta biļetes cena EUR 95, kas ietvers sagaidīšanas dzērienu un 3 – kārtu gardēžu vakariņas.

Otrs piedāvājums būs par EUR 350, biļetes cena 2 personām, iekļaujot vakariņas un nakšņošanu vienā no viesnīcas elegantajiem numuriņiem, brokastīm un Kempinski The Spa wellness zonas apmeklējumu.

Biļetes iespējams rezervēt rakstot uz e-pastu: reservations.riga@kempinski.com vai zvanot +371 6767 1111

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Stage 22
,


Grand Hotel Kempinski Riga
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49889112sec.