Mārtiņš Rītiņš: «Kas var būt labāks par «Getify»?»

Vai tu, sviedriem līstot, esi stāvējis garā rindā, lai tiktu pie galdiņa restorānā? Apceļojot Latviju, bijis izmisumā, klausoties bērnu arvien skaļākajos “Gribu ēst!”? Mašīnā, gaidot atvasi no interešu pulciņa, sapņojis par brīdi, kad beidzot varēsi iecirst zobus picā, burgerā vai sulīgos salātos? Getify ir Latvijā vienīgā lietotne, kas fokusēta uz ēdiena vai produktu pasūtīšanu pa tiešo no ēdinātājiem, kas ir tev pa ceļam. Lasi tālāk, lai uzzinātu, kāpēc ir vērts lejuplādēt Getify un kāpēc to atzinis par labu esam pat restorānu vidē izslavētais Mārtiņš Rītiņš.

Latvijā inovatīvā lietotne Getify, kas izsalkušajiem un gardēžiem bez maksas pieejama Google Play un App Store”, met izaicinājumu novecojušiem paradumiem, pēc krīzes palīdzot atkopties Latvijas restorāniem un kafejnīcām. Šādi tiek veicināta arī iekšējā tūrisma plūsma, jo ceļotājiem – it īpaši ģimenēm ar bērniem – ir svarīgi izklaides un aktivitātes apvienot ar gardu maltīti.

Un tas vēl nav viss – Getify piedāvā arī ekskluzīvu iespēju iegādāties svaigus un ar mīlestību audzētus un gatavotus produktus no Latvijas zemniekiem un mājražotājiem, kuri tev ir pa ceļam. Veicot pasūtījumu, jau pēc brīža varēsi iestūrēt kādā Zemgales, Kurzemes, Vidzemes vai Latgales sēta pēc vietējiem lauku labumiem.

Kā tas strādā?

Lietotnes darbības pamatprincips ir ļoti vienkāršs. Autobraucējs Getify lietotnē ievada plānoto maršrutu, kartē izvēlas kafejnīcu vai restorānu. Lietotne ņem vērā to, cikos veikts pasūtījums, un aprēķina laiku, kas tiek pavadīts ceļā, lai klients saņemtu maltīti norādītajā laikā.

Getify piedāvā trīs iespējas pasūtījuma saņemšanai:

Piebraucot pie ēdinātāja, saņemt pasūtījumu, pat neizkāpjot no auto, turklāt nemaksājot par stāvvietu. Piebrauc, saņem un dodies tālāk!

1.    Ja restorāns vai ēstuve nepiedāvā pasūtījuma piegādi līdz auto, pašam doties pakaļ un saņemt ēdienu ērti sapakotu līdzņemšanai.

2.    Ja ir vēlme maltīti baudīt uz vietas, lietotnē rezervēt galdiņu, lai uz norādīto ierašanās laiku ēdiens būtu jau gatavs un uzservēts.

Getify klientu pieredze

Stāsta Māris (Rīga, 35 gadus aizvadījis laimīgā laulībā): “Kāzu jubilejā biju nolēmis palutināt savu kundzi, aizvedot uz restorānu. Pasūtījām taksi, ar glanci piebraucām pie pašām durvīm, bet tur cilvēki sastājušies tādā rindā kā padomju laikos. Galdiņu nav, nelaiž iekšā! Es jau gribēju mest plinti krūmos, bet sieva iecirtās, un bija vien jāstājas rindas galā. Stāvam – no asfalta nāk elles versme, sviedri līst aumaļām, pāris metrus tālāk kāda vārgāka jaunkundze pat noģība. Kad jau krietnu stundu bijām nogaidījuši, kāds pāris vienā mierā pasoļoja visai rindai garām, ieņemot vietu uz terases pie glauni klāta galda, un viesmīlis uzreiz naski sāka šos aptekalēt. Tavu nekaunību! Es, protams, metos klāt un skaidroju, kas un kā. Izrādījās, ka šie rezervējuši vakariņas caur kaut kādu tur Getify. Rindu tomēr izstāvējām un pie galdiņa tikām, bet sieva jau nedēļu ar mani nerunā.”

Stāsta Anna (Liepāja, viena audzina meitu): “Meitiņai ļoti patīk dejot. Netikām pilsētas popu-lārākajā kolektīvā, bet mūs uzņēma citā pulciņā. Braucot mājās no mēģinājumiem, mazā pa-rasti ir tik pārgurusi, ka mašīnā aizmieg, bet man pēc darba bieži vien nav bijis laika pat ieskriet veikalā pēc produktiem. Līdz šim parasti sēdēju auto un gaidīju, lai meitiņa vismaz kādu brīdi paguļ. Paldies kolēģei, kura mani pierunāja izmēģināt Getify – nu atliek tikai pie-braukt pie izvēlētās ēstuves, un pasūtījums tiek atnests līdz pat mašīnas durvīm. Kamēr mazā dejotāja saldi guļ, es, iekožoties sulīgā picas šķēlē, fonā skanot itāļu mūzikai radio, varu atslābt no trakā ikdienas skrējiena.”

Stāsta Sindija un Valdis (Rēzekne, precējušies, ir divi dēli – mazs un vēl mazāks): “Tā kā uz Bali aizlaist šogad nespīd, laikus ieplānojām ceļojumu uz Kurzemi, lai nosvinētu divu gadu jubileju mūsu jaunākajam. Bijām nobukojuši naktsmītnes, noskatījuši vietu, kur paēst, bet mūsu ideālais plāns aizgāja pa pieskari, kad vispirms pusceļā mašīnai pārsitām riepu un pēc tam sapināmies meistarībā, uzticoties auto navigācijai. Visi bijām izsalkuši – mašīnas aizmugurējā sēdeklī koncerts gāja vaļā uz pilnu klapi. Meklējām glābiņu sociālajos tīklos. Draugs vīram atsūtīja Getify – aši uzinstalējām lietotni, tuvumā atradām lauku sētu, un jau pēc 20 minūtēm tikām pie svaigi kūpinātas vistiņas, mazsālītiem gurķiem un izcili garšīgas saldskābmaizes. Jaunieši pēc maltītes momentā nolūza, un ceļu līdz naktsmītnei varējām turpināt mierīgi.”

Getify aicina uz sadarbību Latvijas ēdinātājus

Viens no Getify mērķiem ir savest kopā restorānus un izsalkušos. Getify pašlaik īsteno sva-rīgu procesu, proti, veido Getify restorānu un kafejnīcu tīklu. Šī lietotne ir praktisks veids, kā restorāni un kafejnīcas var iegūt jaunus klientus – ikvienu, kas brauc ar auto pa Latvijas ceļiem.

Uz sadarbību tiek aicinātas ne vien kafejnīcas un restorāni visā Latvijā, bet arī mājas kafe-jnīcas, vietējie mājražotāji un zemnieki. Apmeklējiet tīmekļvietni www.getify.eu un aizpildiet reģistrācijas formu, un ar jums sazināsies Getify pārstāvis. Svarīgi, ka ne tikai lietotājiem, bet arī ēdinātājiem Getify ir pieejama bez maksas un nav nepieciešami nekādi papildu ieguldīju-mi, jo lietotni ir viegli izmantot mobilajā tālrunī, turklāt tiek nodrošināta personāla apmācība un tehniskais atbalsts.

Plašāk par Getify var uzzināt tīmekļvietnē www.getify.eu/lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38733315sec.