Labākie ēdinātāji gatavi šī rudens garšīgākajam čempionātam

No 1. – 3. oktobrim pie tirdzniecības centra Olimpia notiks ielu ēdiena (street food) čempionāts Street Food Champ 2021, kurā par titulu un vēl nebijušu kopējo balvu fondu - 100 tūkstošiem eiro, cīnīsies Latvijas labākie šī tirgus segmenta ēdināšanas uzņēmumi. Čempionāts apkopos vienuviet inovatīvu street food ēdināšanas pakalpojumu sniedzēju konceptus un ļaus viņiem izpaust savu prasmi un radošo pieeju sacensību formātā. Savukārt čempionāta apmeklētājiem būs iespēja iepazīt ēdinātājus, kurus citviet vienkopus nav iespējams satikt, un izbaudīt jaunas garšas. Gastronomiskos piedzīvojumus papildinās izklaides programma.

Čempionāta žūrijā būs tādi pazīstami smalko garšu eksperti kā Arvis Zēmanis, Andris Petkēvičs, Liene Zemīte, Artūrs Taškāns, Murads Juško un Ina Poļiščenko. Tāpat būs arī slepenie žūrijas locekļi, kuru vārdi tiks atklāti tikai pēc pasākuma.

“Šādi pasākumi ir svarīgi tieši šobrīd, kad ēdināšanas nozare sāk pamazām atkopties no pandēmijas radītajām sekām. Varam būt gandarīti, ka uzņēmēji nav sēdējuši rokas klēpī salikuši, bet izstrādājuši dažādus jaunus konceptus. Labākajiem dalībniekiem ar konkursā iegūto finansējumu būs iespēja savas idejas pārvērst par ilgtspējīgiem biznesa projektiem,“ uzsver t/c Olimpia mārketinga vadītājs Rainers Helds.
Savukārt žūrijas pārstāvji neslēpj savu prieku par t/c Olimpia iniciatīvu un atbalstu ēdinātājiem, sarūpējot svētkus, kas var izvērsties par šī rudens vērienīgāko un garšīgāko pasākumu. Tā kā dalībnieku koncepti ir ļoti atšķirīgi, bet starp tiem ir jāizvēlas paši labākie, žūrijas locekļiem būs īpaši atbildīgs uzdevums.

“Iepirkšanās centra Olimpia ēdināšanas platforma (food court) vienmēr bijusi iecienīta vieta studentiem, biroju darbiniekiem un visai Ķīpsalas kopienai, tāpēc šis čempionāts ir loģisks turpinājums, lai apzinātu nozares jaunuzņēmumus un palīdzētu tiem izpausties jaunā līmenī - kā pastāvīgām ēdināšanas vietām,“ uzsver t/c Olimpia mārketinga vadītājs Rainers Helds.

Čempionāta uzvarētāji saņems vērtīgas balvas. Pirmo trīs vietu ieguvēji iegūs 50, 30 un 20 tūkstošu eiro finansējumu, no tā lielu daļu veidos naudas balva. Vērtēšanas kritēriji – čempionāta Street Food Champ 2021 laikā sasniegtais apgrozījums, kopējais pirkumu skaits un žūrijas vērtējums.

Street Food Champ 2021 dalībnieku skaits ir ierobežots, tie tika izvēlēti pēc noteiktiem kritērijiem - inovatīvs koncepts, vietējo produktu izmantošana, daudzveidība piedāvājumā, ņemot vērā t/c Olimpia izvirzīto uzdevumu – aktīva un veselīga dzīvesveida kopiena ikvienam.

Uz skatuves par baudu ausīm un acīm parūpēsies tādi skatuves mākslinieki kā Čipsis un Dullais, Transleiteris, Oranžās Brīvdienas, Miķelis Dzenuška, Uzvaras Bulvāris,
Pirmais Kurss, Kasike Band un Citi Zēni. Starplaikos deju grīdu rībinās dīdžeji. Par to, lai garšīgi čāpstināt nav garlaicīgi, rūpēsies Edgars Elbergs. Un, protams, konkursi, balvas un aktivitātes visai ģimenei visas dienas garumā!

T/c Olimpia kopējā platība ir 26 tūkst. kvadrātmetri. Šogad pēc renovācijas atvērts t/c Olimpia trešais stāvs (11 tūkst. kvadrātmetri), piedāvājot apmeklētājiem jaunus veikalus un izklaides iespējas, kā arī food court ar 9 ēdinātājiem. T/c Olimpia pieder investīciju kompānijai “Grinvest”.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51075101sec.