«Paulig Latvia» HoReCa sektora kafijas bizness tiek nodots «Sanitex»

SIA Paulig Latvia un SIA Sanitex ir noslēguši līgumu par Paulig Latvia HoReCa sektora biznesa nodošanu SIA Sanitex. No 2022. gada 1. jūlija Sanitex Latvijā izplatīs Paulig Coffee sortimentu HoReCa klientu segmentā un pārņems sadarbību ar Paulig HoReca sektora klientiem attiecībā uz kafijas automātu nomu, apkopi, kafijas un citu detaļu tirdzniecību Latvijā.

“Sanitex ir spēcīgs HoReCa, Office & Vending segmentu pārklājums Latvijā, un šīs izmaiņas dos Sanitex un Paulig iespēju piedāvāt HoReCa sektora klientiem vēl plašāku sortimentu, pakalpojumus un attīstības perspektīvu. Mēs vēlamies pateikties mūsu Latvijas Out of Home Coffee komandai par smago darbu un stingro apņemšanos attīstīt kafijas kultūru Latvijā,” saka Marta Piigli, Paulig OOH Baltijas komercdirektore.  

“Esam pārliecināti, ka Sanitex arī turpmāk nodrošinās augstvērtīgus pakalpojumus un pilnvērtīgus kafijas mirkļus Latvijas HoReCa segmentā. Nākotnē Paulig Latvia sabiedriskās ēdināšanas komanda koncentrēsies uz izaugsmes veicināšanu Santa Maria  pārstāvētajās produktu kategorijās: Tex Mex un citus etnisko ēdienu konceptos, garšvielās un  uzkodās. komentē Margarita Aļabjeva-Vaišļa, SIA Paulig Latvia sabiedriskās ēdināšanas pārdošanas nodaļas vadītāja Latvijā.  

SIA Sanitex valdes loceklis Kārlis Ābele uzsver: “Vairāk kā 20 gadu ilgā uzticība un partnerība ir vienmēr palīdzējusi atrast jaunas sadarbības iespējas. Paulig HoReCa sektora biznesa zināšanas par kafiju, apvienojumā ar mūsu pieredzi, spēcīgajām tirdzniecības un atbalsta komandām, kā arī plašo sortimentu, piešķir šai sadarbībai vēl jaunas iespējas.”

SIA Sanitex specializējas katrā no biznesa virzieniem, tos veiksmīgi sadalot atsevišķās pārdošanas divīzijās: viesnīcu, restorānu un kafejnīcu (HoReCa) apgādes segmentā, ko apkalpo Promo Food Service un biroju apgādes segmentā, ko apkalpo Officeday. Šāda pieeja ļauj koncentrēties uz konkrētā klienta vajadzībām, jo abos segmentos prasības atšķiras – sākot ar sortimentu un beidzot ar nepieciešamo servisu.

Kārlis Ābele uzņēmuma vārdā pauž gandarījumu par ilgo un vērtīgo sadarbību un ir apņēmības pilns realizēt doto iespēju! “Esam gatavi strādāt atbilstoši augstākajiem standartiem, lai klientu un pircēju vēlme pēc kafijas palielinātos un vienmēr tiktu nodrošināta iespējami labākajā veidā!”

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66905403sec.