Marta Mackeviča: «Grand Palace hotel» restorāns «Seasons» – svētku sajūta garantēta

Marta Mackeviča, Travelnews.lv redakcijas uzdevumā: Elegants iekārtojums, gaumīgs un neuzbāzīgs interjers, lieliska apkalpošana un izcils ēdiens – tā īsumā varētu raksturot Vecrīgas 5 zvaigžņu viesnīcas «Grand Palace Hotel» restorānu «Seasons», kas atrodas blakus Vecrīgas sirdij – Doma laukumam. Ja vēlaties atzīmēt kādus svētkus, pārsteigt darījumu partnerus vai kādu īpašu cilvēku, šī viennozīmīgi būs piemērota vieta. Restorāns «Seasons» palīdzēs radīt svētku sajūtu arī pavisam parastā nedēļas dienā.

Skatiet 45 bildes!

Ja diennakts laiks to atļauj, ieteicams pirms maltītes nobaudīt kādu kokteili pie bāra. Tas veicinās gan apetīti, gan palīdzēs iepazīt «Seasons» piedāvājumu. Tā kā Travelnews redakcija apmeklēja restorānu dienā, kad svinēja portāla labāko apmeklējuma rekordu portāla vēsturē, atspirdzinošs kokteilis bija tieši laikā.

Travelnews redakcija uzkodā baudīja “Black Angus” liellopa gaļas karpačo un Kanādas mīkstčaulas krabi. Ja karpačo pilnībā atbilda labākajām uzkodu tradīcijām, tad krabis patiesībā bija pavisam tiesīgs kvalificēties arī pamatēdienu kategorijā – tik sātīgu un lielu uzkodu labāk ieteicams izvēlēties patiešām izsalkušajiem, citādi var nepietikt spēka īstajam pamatēdienam.

Pamatēdienā, pateicoties viesmīles ieteikumam, tika izvēlēts grilēts Velsas jērs un mīdijas jūrnieku gaumē. Jērs bija perfekti sagatavots un sulīgs, tāpēc atkal jāsaka – jērs labākajās tradīcijās jeb lielisks klasikas izpildījums. Savukārt mīdijas bija papildinātas ar mājas čiabatu un šis viennozīmīgi bija gadījums, kad piedevas ir tik garšīgas, ka tās varētu baudīt arī kā atsevišķu ēdienu.

Desertā tika nobaudīta pistāciju simfonija – viegls un gaisīgs deserts tiem, kuriem pēc pirmajām divām kārtām vairs nav atlicis pārāk daudz vietas, vai tiem, kuri nedod priekšroku ļoti trekniem un saldiem desertiem. Vēl redakcija izmēģināja arī desertu “Cafe gourmand”, kas sastāv no mini kūciņu izlases, lazdu, pekanriekstu un pistāciju parfē, kā arī espresso macchiato. Šis deserts ir ideāli piemērots tiem, kuri zina, ka vēlas kafiju un kaut ko saldu, bet nezina – ko tieši.

Kopumā jāatzīmē, ka maltīte «Seasons» sniedz ne tikai gastronomisku baudījumu, kas iepriecinās pat prasīgākos gardēžus, bet arī iespēju atslēgties no ikdienas steigas un darbiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66816187sec.