Baltijā lielākais viesnīcu operators «Mogotel» sadarbībā ar pasaulē lielāko viesnīcu operatoru «Wyndham Hotels & Resorts» šogad atver jau trešo viesnīcu

Rīgā bāzētais starptautiskais viesnīcu operators Mogotel veiksmīgi turpina paplašināt savu tīklu Eiropā un jūlijā atver jaunu viesnīcu Esenē (Vācija) RAMADA BY WYNDHAM ESSEN. Ramada būs trešā zīmola Wyndham Hotels & Resorts viesnīca, kuru pārvaldīs Mogotel. Vēl divas viesnīcas šā līguma ietvaros sāka darbu 2022.gada sākumā: Minhenē (Vācija) tika atvērta četru zvaigžņu biznesa viesnīca Wyndham Garden Munich Messe, bet Vroclavā (Polija) – piecu zvaigžņu viesnīca Wyndham Wroclaw Old Town Hotel.

Projektu realizē uzņēmums MV Hotels – Rīgā populārā zīmola Wellton Hotels īpašnieks.

“Tā būs pirmā RAMADA Esenē un pirmā RAMADA, ko pārvalda Mogotel. Mēs ar pārliecību varam runāt par veiksmīgu mūsu darba attīstību Vācijā. Pēc kompānijas STR Global pētījumu datiem mūsu pirmā viesnīca Minhenē piecu mēnešu laikā apsteidza konkurentus pēc vidējiem ieņēmumiem diennaktī uz vienu numuru (RevPAR). Tuvākajā laikā plānojam Vācijā atvērt vēl citus projektus,” stāsta uzņēmuma Mogotel izpilddirektore Jeļena Stirna.

“Viesmīlības bizness Vācijā ir ļoti atkarīgs no biznesa ceļojumu atsākšanās. Patlaban darbu ir atjaunojušas visas lielās starptautiskās izstādes, tādēļ situācija lielajās pilsētās ir kļuvusi manāmi labāka. Turklāt vasaras mēnešos turpina pieaug iekšējā tūrisma apjomi. Karš Ukrainā nav ietekmējis tūristu plūsmas, jo Vācija joprojām tiek uzskatīta par drošu reģionu. Pretstatā valstīm, kas robežojas ar Krieviju vai Ukrainu. Analizējot un salīdzinot visus šos rādītājus, var secināt, ka rezervāciju skaits ir atgriezies gandrīz pirmspandēmijas līmenī,” stāsta Mogotel Hotel Group īpašnieks Vadims Muhins.

Viesnīca RAMADA BY WYNDHAM ESSEN atrodas Esenes centrā, netālu no Centrālās stacijas un 31 km attālumā no Diseldorfas starptautiskās lidostas. Vien dažas minūtes jāiet līdz katedrālei, filharmonijai, Borbekas pilij un citiem interesantiem apskatiem objektiem. Modernā Esene ir mūsdienu mākslas, kultūras un iepirkšanās pilsēta, kas atrodas gleznainā paugurainā līdzenumā starp Rūras ieleju un Reinas – Hernes kanālu.

Viesnīcā RAMADA BY WYNDHAM ESSEN ir 176 komfortabli numuri. Viesiem pieejama diennakts reģistrācija, kā arī apkalpošana numurā, bagāžas glabātuve, biznesa centrs, bērnu laukums, ķīmiskās tīrītavas pakalpojumi, darbojas restorāns “SunnySide” un bārs “RedCorner”. Viesnīca būs lieliska izvēle tiem, kas ceļo ar automašīnu – ir pieejama apsargāta stāvvieta un elektrouzlādes punkts. Konferenču organizēšanai viesnīca piedāvā plašas, aptuveni 442 kvadrātmetrus lielas telpas, kuras var sadalīt desmit zālēs un uzņemt līdz 280 viesiem.

INFORMĀCIJA PAR MOGOTEL

SIA Mogotel ir lielākais viesnīcu operators Baltijas valstīs, kurš viesmīlības un tūrisma biznesā darbojas kopš 2002.gada. Patlaban Mogotel pārvalda 16 viesnīcas sešās valstīs, kopā piedāvājot vairāk nekā 2200 numurus. Uzņēmums pārvalda viesnīcas Latvijā, Igaunijā, Vācijā, Polijā, Bulgārijā un Ukrainā, pārstāvot zīmolus Wellton Hotels, Rixwell Hotels, RIJA Hotels, Wyndham un Wyndham Garden. Visas viesnīcas atbilst starptautiskajiem standartiem viesmīlības jomā, ievēro visus drošības pasākumus, piedāvā plašu pakalpojumu klāstu un nemainīgi augstu viesmīlības kvalitāti, neatkarīgi no viesnīcas klases. Lai viesiem nodrošinātu maksimālu komfortu, uzņēmums Mogotel Hotel Group veiksmīgi izmanto visus modernos viesmīlības jomas rīkus, tehnoloģijas un inovācijas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.91961884sec.