Baltijā lielākais viesnīcu operators «Mogotel» Jūrmalā atvēris jaunu viesnīcu - «Rija Eiropa Hotel Jurmala»

Rīgā bāzētais starptautiskais viesnīcu operators Mogotel Hotel Group veiksmīgi turpina papildināt savu portfeli ar jauniem objektiem. Līdztekus četru un piecu zvaigžņu viesnīcu atvēršanai Igaunijā, Vācijā un Polijā, šogad operators paplašina arī savu ietekmi Latvijā, piedāvājot viesiem izmitināšanu atbilstoši augstākajiem viesmīlības standartiem Eiropā.

Par Mogotel jaunāko objektu 2022.gada jūlijā kļuva viesnīca Rija Eiropa Hotel Jurmala, kas atrodas Latvijas kūrorta centrā. Viesnīca, kas atrodas līdzās Dzintaru koncertzālei, vēsturiski ir bijusi Jūrmalas kultūras dzīves neatņemama sastāvdaļa, un tās atvēršana ar jaunu zīmolu jau pirmajās dienās piesaistīja dažādu valstu tūristu uzmanību.

“Numuru pārdošana tika uzsākta pirms viesnīcas atklāšanas, un jau divu dienu laikā piepildījums sasniedza 100%. Ievērojot, ka iepriekšpārdošanas praktiski nebija, numuru rezervēšanas ātrums pārsniedza visas prognozes. Analizējot rezervāciju skaitu, varam apgalvot, ka pieprasījums Jūrmalā augustā salīdzinājumā ar jūliju ir palielinājies par 8%.

Mēs redzam, ka lielākais vairākums viesu mūsu viesnīcu izvēlas garākai atpūtai, rezervējot numurus trīs naktīm un ilgāk. Pie mums brauc viesi no Baltijas kaimiņvalstīm, pēc tam reitingā seko ceļotāji no Somijas un Vācijas. Lielākā daļa viesu ir pāri vai ģimenes ar bērniem, kuri ierodas Jūrmalā kā tūristi.

Pēc Centrālās statistikas pārvaldes apkopotās informācijas, Jūrmala ir otra populārākā dzīvošanas vieta ārpus galvaspilsētas gan ārvalstu viesu, gan vietējo tūristu vidū, tādēļ biznesa attīstība tieši šajā Latvijas pilsētā mums ir ļoti svarīgs stratēģisks lēmums. Runājot par grūtībām, ar kurām mēs sastopamies šodien un vēl vairāk saskarsimies nākotnē, tad vislielākā problēma ir darbinieku trūkums, īpaši reģions. Daļa viesmīlības un sabiedriskās ēdināšanas nozarē strādājošo bija spiesti pārkvalificēties jau pandēmijas laikā, daudzi vienkārši aizbrauca prom,” stāsta Mogotel Hotel Group izpilddirektore Jeļena Stirna.

Jūrmalu atzinīgi novērtē ne tikai tūristi no Baltijas valstīm un Skandināvijas, bet arī ceļotāji no Vācijas, Lielbritānijas un Polijas. Nenoliedzami, pieprasījumu ietekmē sezonalitāte, taču pēdējā laikā šī tendence mainās un pieprasījums saglabājas arī “nesezonā”, kad laika apstākļi ir mazāk piemēroti atpūtai pie jūras.

Šodien viesnīca Rija Eiropa Hotel Jurmala, kas atrodas 200 metrus no jūras, piedāvā 40 pilnībā mēbelētus dažādu kategoriju numurus, ieskaitot numurus ar mini virtuvi un apartamentus, kā arī vasaras terasi, dārzu un konferenču zāli.

Šogad viesnīcu operators Mogotel Hotel Group plāno atjaunot viesnīcu atbilstoši standartiem, kas atbilst augstākai viesnīcu kategorijai. Tāpat tuvākajā nākotnē viesnīcā plānots atklāt privātu SPA ar saunu un džakuzi, kā arī restorānu. Tādējādi viesnīcas viesiem tiks piedāvāti viskomfortablākie apstākļi atpūtai jebkurā gada laikā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58435297sec.