«Apollo Group» sadarbībā ar «Bolt Food» nodrošinās piegādes no 28 restorāniem

Baltijas lielākā izklaides un restorānu grupa "Apollo Group", kurā ietilpst tādi populāri ēdināšanas tīkli kā pašmāju “Lido”, restorānu tīkls "KFC", restorāni "Vapiano" un “O’Learys", un "CHI", kā stratēģisko piegādes partneri izvēlējusies “Bolt Food”. Tādējādi centralizējot savu restorānu zīmolu piegādes pakalpojumus un uzstādot jaunu piegādes kvalitātes latiņu. Restorānu gardās maltītes no 28 lokācijām ir ērti sasniedzamas ikvienam Rīgas iedzīvotājam, izmantojot “Bolt Food” lietotni.

""Apollo Group" ēdināšanas uzņēmumi koncentrējas uz augstas kvalitātes ēdiena un labākās klientu pieredzes nodrošināšanu. Arī piegādes gadījumā, mēs vēlamies sniegt klientu vēlmēm atbilstošu kvalitāti, saprātīgu cenu un pieredzi, kas ir līdzvērtīga restorāna apmeklējumam, tāpēc piegādes nodrošinātāja izvēlei ir izšķiroša nozīme," skaidro Mauri Dorbeks, “Apollo Group” valdes loceklis. "Pamatojoties uz iepriekšējo pozitīvo pieredzi, mēs pieņēmām lēmumu par labu sadarbībai tieši ar “Bolt Food”, lai ierobežotu piegādes nodrošinātāju skaitu, ar kuriem mūsu restorāniem ir jāsastrādājas. Šis solis ir klientu interesēs, jo tas sniegs ātru un nepārtrauktu klientu pieredzi," piebilst M. Dorbeks. "Mēs uzskatām, ka “Apollo Group” restorāni ir ar lojālu klientu bāzi, un tagad viņi mūs atradīs tieši “Bolt Food” platformā," cerīgi saka Mauri Dorbeks.

Sadarbības ietvaros “Bolt Food” klientiem ir iespēja pasūtīt maltīti ar piegādi no pieciem populārā ēdināšanas tīkla “KFC” restorāniem, 19 dažādām ēdināšanas uzņēmuma “Lido” lokācijām, diviem starptautiski pazīstamā itāļu zīmola “Vapiano” restorāniem, sporta bāra un restorāna “O’Learys", kā arī austrumu virtuves cienītāju favorīta "CHI".

“Mēs esam gandarīti, ka mūsu sadarbības partneris “Apollo Group” ir uzticējis mums veikt piegādes no savu populāro zīmolu restorāniem. Atzīmējot šo notikumu, jau kopš pagājušās nedēļas piedāvājam pirmreizējiem šo restorānu klientiem īpašas atlaides piegādei. Tikmēr mēs gādājam par visiem tehniskajiem lietotnes risinājumiem, lai restorāni varētu koncentrēties uz gardu maltīšu nodrošināšanu,” saka “Bolt Food” vadītāja Latvijā Marija Šapovalova.

Par "Apollo Group"

Baltijā lielākajā izklaides grupā "Apollo Group" apvienojušies vairāki spēcīgi un pasaulē pazīstami zīmoli, piemēram, "Apollo Kino", "Apollo Entertainment Stores", izklaides centri un sporta bāri "O'Learys", restorāni "KFC" un "Vapiano", kafejnīcas "Blender" un "IceCafe" u.c.. Šobrīd grupā strādā vairāk nekā 3500 darbinieku.

"Apollo Group" ir daļa no "MM Group" - Igaunijā bāzētas investīciju kompānijas, kas koncentrējas uz investīcijām veselības aprūpē, plašsaziņas līdzekļos, nekustamajā īpašumā, izklaides, mazumtirdzniecības un tīro tehnoloģiju riska kapitālā.

Par “Bolt”

“Bolt” ir Eiropas vadošā transporta platforma, kuras mērķis ir padarīt mobilitāti pilsētā pieejamāku, drošāku un ilgtspējīgāku. Uzņēmums piedāvā dažādus mobilitātes pakalpojumus, tostarp kopbraukšanu, koplietošanas automašīnas un skrejriteņus, kā arī ēdiena un pārtikas preču piegādi 100 miljoniem klientu 45 valstīs un 400 pilsētās Eiropā un Āfrikā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.25486588sec.