Karmena Mautnere iecelta ģenerāldirektora amatā viesnīcā «Kempinski Riga»

Luksusa viesnīcai, kas atrodas pašā Rīgas sirdī, Grand Hotel Kempinski Riga pievienojusies austriete Karmena Mautnere, kļūstot par viesnīcas jauno ģenerāldirektori. K. Mautnere darbu jaunajā amatā darbu uzsāk ar vērienīgu pieredzes bagāžu – 26 gadi starptautiskajā viesnīcu biznesā, strādājot vairākos luksusa viesnīcu zīmolos visā pasaulē, no kuriem pēdējos astoņus — Kempinski Hotels.

K. Mautnere uzsāka savu karjeru Sheraton Frankfurt, kam sekoja darba Food & Beverage nodaļā London Hilton viesnīcā, turpinot darbu Hilton Toronto, One&Only Royal Mirage Dubai, kā arī nozīmīgajā Burj Al Arab Dubaijā. 2010. gadā K. Mautnere pārcelās uz Taizemi, lai ieņemtu Food & Beverage direktora amatu Shangri-La Hotel Bangkok viesnīcā un Mandarin Oriental Dhara Dhevi Chiang Mai viesnīcā, kur viņas atbildība bija kūrorta viesnīcu darbība. 2013. gadā K. Mautnere tika turpināja darbu Mandarin Taipei viesnīcā Taivanā.

Atgriežoties Eiropā, K. Mautnere uzsāka darbu kā viesnīcas direktore Palais Hansen Kempinski Vienna viesnīcā, kur pēc diviem gadiem kļuva par Eiropas Reģionālo direktori amatā korporatīvajā birojā luksusa viesnīcu zīmolam Kempinski hotels. K. Mautneres atbildībā bija 27 viesnīcas, kur viņa cieši sadarbojās ar viesnīcu komandu, īpašniekiem un klientiem.

Šo gadu laikā K. Mautnere pildīja vairākus pagaidu ģenerāldirektora pienākumus Kempinski Hotels viesnīcās Maltā, Sanktpēterburgā un Turcijā. Ar savu vērienīgo karjeras pieredzi, visaptverošām zināšanām viesmīlības nozarē un pieredzi darbā ar luksusa zīmoliem — K. Mautnere ir vērtīgs ieguvums viesnīcai Grand Hotel Kempinski Riga, kas šī gada oktobrī svinēja savu piecu gadu jubileju.

“Man ir liels prieks un gods vadīt vadošo viesnīcu Baltijā.  Es ceru, ka varēšu vēl vairāk uzlabot mūsu viesu pieredzi, sniedzot neaizmirstamu servisu ar laipnu un augstākās klases apkalpošanu,” saka K. Mautnere. “Grand Hotel Kempinski Riga viesnīca nodrošina augstākas klases luksusu Rīgā. Luksus nepārtraukti attīstās, un to vienmēr ir jāizdzīvo un jāizjūt, pielāgojoties viesu individuālajām vajadzībām, tāpēc mums nepieciešams nepārtraukti attīstīt un uzlabot arī sevi.”

Motivēta īstenot jaunas idejas un pārskatīt viesnīcas piedāvājumu, tostarp ēdienu un dzērienu konceptus, K. Mautnere pievērsīsies arī turpmākai neaizmirstamas pieredzes radīšanai un tradīciju saglabāšanai, galamērķa popularizēšanai ar luksusa zīmola palīdzību, kā arī Latvijas un tās iedzīvotāju pievilcības demonstrēšanai.

Par Grand Hotel Kempinski Riga: Atrodas iepretim slavenajam Latvijas Nacionālās operas namam un blakus Vecrīgai, kas iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā, viesnīca piedāvā absolūti jaunu komforta un elegances līmeni gan pilsētas viesiem, gan tās iedzīvotājiem. Grand Hotel Kempinski Riga piedāvā 141 augstas klases numuru un apartamentus, divus restorānus un divus bārus, sešas ietilpīgas sanāksmju telpas, tajā skaitā Grand Ballroom konferenču zāli, kā arī pasaules klases SPA un atpūtas zonu. Brīnišķīgs panorāmas skats uz galvaspilsētu, izsmalcināts serviss un bagātīga kultūras pieredze gaida viesus no visas pasaules.

Par Kempinski: Izveidota 1897. gadā, Kempinski Hotels ir Eiropas vecākā luksusa klases viesnīcu grupa. Kempinski mantojumu, kas nosaka nevainojamu, personīgi pielāgotu servisu un izcilu viesmīlību, papildina tā īpašumu ekskluzivitāte un individualitāte. Kempinski šobrīd pārvalda 78 pieczvaigžņu viesnīcas un rezidenču portfolio 34 valstīs un turpina pievienot  jaunus īpašumus Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā, Āzijā un Amerikā. Ikviens no tiem atspoguļo Kempinski zīmola spēku un panākumus, nezaudējot saikni ar savu mantojumu. Portfolio iekļauj vēsturiskus īpašumus un arhitektūras pieminekļus, godalgotas urbānā dzīvesveida viesnīcas, pirmklasīgus kūrortus un prestižas rezidences. Katrs no tiem piedāvā kvalitāti, kuru viesi sagaida no Kempinski, vienlaikus iekļaujot katras atrašanās vietas kultūras tradīcijas. Kempinski ir dibinājis pasaules lielāko neatkarīgo viesnīcu zīmolu aliansi — Global Hotel Alliance (GHA). www.kempinski.comwww.gha.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Stage 22
,


Grand Hotel Kempinski Riga
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5222342sec.