Kā labāk izgulēties garajos pārlidojumos?

Gulēšana garākos lidojumos ir uzskatāma par normu – apmēram, tas pats, kas gulēšana garajos vilciena pārbaucienos. Nereti nākas dzirdēt par cilvēkiem, kas aizbrauc darījuma darīšanās uz citu kontinentu, bet vakarā jau brauc atpakaļ – izguļas lidmašīnā – un jau no rīta citā kontinentā dodas citās darīšanās. Tomēr kā viņi to tā spēj?

Lūk pāris padomi, kas varētu uzlabot miega kvalitāti lidmašīnā.

Nekautrējaties apģērbties ērti

Jā, vilkt pidžamu, noteikti, nav ieteicams lidmašīnā, taču sagatavo un uzvelc tādas vieglas, elpojošas drēbes, nevis "atlūsti" savā uzvalkā. Noņem nost visas vērtslietas, pulksteņus un tādas lietas!

Atpūties pirms lidojuma

Ja uz savu lidojumu skriesi nežēlīgā ātrumā, būsi stresā un nogurumā – tad arī no miega lidojuma laikā varētu nekas nesanākt… ierodies lidostā laikus – un pasēdi, palasot kādu žurnālu, iespējams aizej uz SPA procedūru (ko vairums lidostu piedāvā) vai kaut vai pasēdi masāžas krēslā!

Ja nepieciešams, dzer miega zāles

Ja zini, ka neesi no tiem, kas var "atlūst" jebkur, tad noteikti paņem līdzi kādu nomierinošu tableti – vai pat miega zāles. Un nedomā, ka esi tāds vienīgais – vairums to cilvēku, kas guļ lidmašīnā, iedzer kādu tableti labākam un netraucētam miegam. Jo galu galā – miegs ir viena no svarīgākajām lietām, lai cilvēka organisms varētu funkcionēt!

Atbrīvo vietu kājām

Novelc kurpes, visas savas somas un mantas saliec kur citur – un atbrīvojies. Tikai tādā veidā varēsi atslābt, lai iemigtu!

Paņem līdzi rezerves pledu

Vairumā lidsabiedrību, lidojumiem naktī, būs piedāvāts pleds, ar ko apsegties – taču, ja tā nav, tad noteikti līdzi paņem savu pledu vai jaciņu.

Izslēdz savas ierīces un ekrānus

Pat ja mīli iemigt pie ieslēgta ekrāna, labāk izslēdz tos – tie tevi var pamodināt naktsmiera vidū – vai arī traucēt apkārtējiem. Tāpat izslēdz savu telefonu un citas ierīces (piemēram, Bluetooth pulksteni). Ja tās lādēsies ārā, sāks pīkstēt – un pamodinās tevi!

Nekautrējies izveidot savu guļamo zonu

Jā, iepakojies kārtīgi – iepriekš nopērc guļammasku, ausīs ieliec ausu aizbāžņus – vai vismaz austiņas. Pievieno ceļojumu spilvenu un atgāz krēslu cik vien vari. Un – saldus sapņus!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17081404sec.