Turkish Airlines prognozē tuvāko sešu gadu laikā par trešdaļu palielināt savas gaisa flotes izmērus

Lidsabiedrības Turkish Airlines mārketinga un pārdošanas viceprezidents Centrāleiropā Fatihs Sigals sacījis, ka raugoties nākotnes prognozēs, līdz 2023.gadam iecerēts kļūt par vienu no piecām lielākajām lidsabiedrībām pasaulē, operējot vairāk nekā 500 pasažieru un kravas lidaparātu floti.

Cīrihē notiekošajā pasākumā, kur tika atzīmēti 50 gadi kopš Turkish Airlines sācis darboties Šveicē, tika pausts, ka Šveice ir viens no nozīmīgākajiem Turkish Airlines galamērķiem, operējot 64 lidojumus ik nedēļas un pārvadājot 700 tūkstošus cilvēku gadā. Kā lidsabiedrības nākotnes mērķis ir uzstādīts nodrošināt arvien vairāk gaisa satiksmes savienojumus ar Stambulu un arī Šveices pilsētām. Viens no ierobežojumiem, lai Turkish Airlines attīstītos vēl ātrāk un veiksmīgāk, ir Stambulas Ataturk lidostas izmēri un neesošās iespējas paplašināties. Turkish Airlines tādēļ ļoti gaida trešās Stambulas lidostas atvēršanu.

"Mūsu 2023.gada makrorādītāju mērķis ir kļūt par vienu no piecām pasaules lielākajām lidsabiedrībām. Ja mēs sasniegsim šo mērķi - 500 gaisa kuģu floti, mēs, visdrīzāk, būsim lielākā lidsabiedrība Eiropā. No 2017.gada sāuma mums ir lielākā sēdvietu ietilpība starp nacionāla mēroga lidsabiedrībām. Ja statistikā ieskaita arī Ryanair un Easyjet, mēs statistikā esam trešie," sacīja Sigals.

2017.gada aprīlī Turkish Airlines gaisa flote sastāvēja no 341 lidaparāta. Taču vēl 174 ir pasūtījumos. Ārzemju mediji ziņo, ka Turkish Airlines apsver iespēju drīzumā iegūt vēl 8 Boeing 747i lidaparātus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41311097sec.