Krievija gatava atsākt lidojumus uz Ēģipti

Arvien vairāk valstis, kas bija pārtraukušas tūrisma attiecības ar Ēģipti, atkal sāk uzticēties tam, ka valstī ir stabilitāte un situācija ir droša. Arī Krievija, kuras lidmašīna tika notriekta 2015.gadā notikušā teroraktā, nu paziņojusi, ka ir gatava atsākt lidojumus uz tūristiem iecienīto kūrortvalsti.

Šādi paziņojis Krievijas prezidents Vladimirs Putins pēc tikšanās ar Ēģiptes prezidentu. Viņš citējis Krievijas drošības dienestu pārstāvjus, apgalvojot, ka Maskava ir gatava atsākt tiešos lidojumus starp Krievijas galvaspilsētu un Kairu.

"Mēs ar Ēģiptes prezidentu pārrunājām kopīgas sadarbības iespējas un lietas, kas būtu jāizdara, lai varētu atsākt tiešos lidojumus starp abām valstīm. Krievijas drošības dienesti man ir apstiprinājuši, ka mēs esam gatavi atvērt šādu lidojumu," sacīja Putins.

Viņš gan norādīja, ka abām valstīm ir nepieciešams vienoties par sīkākām detaļām un drošības nosacījumiem, bet viņš tic, ka šāda vienošanās tiks parakstīta ļoti tuvā nākotnē.

Putins arī pavēstīja, ka kopš 2015.gadā notikušā terorakta virs Sīnaja pussalas, Ēģipte ir veikusi ļoti svarīgus darbus, lai uzlabotu drošību tās lidostās.

Atgādināsim, ka Krievija pārtrauca jebkādus lidojumus uz vai no Ēģiptes 2015.gada 6.novembrī pēc terorakta, kas notika Krievijas lidsabiedrības Kogalaymavia reisā. Visi pasažieri toreiz gāja bojā un notikušais radīja būtisku tūrisma samazinājumu Ēģiptē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16013408sec.