Ryanair sūdzas par dzērušiem pasažieriem, aicina ierobežot alkoholu lidostās

Eiropas lielākā lidsabiedrība Ryanair publiski izplatījusi aicinājumu ierobežot alkohola tirdzniecību lidostās, norādot, ka iereibuši pasažieri arvien biežāk rada problēmas lidsabiedrībām, nevis lidostām.

Ar šādu aicinājumu aviokompānija nākusi klajā pēc tam, kad nedēļas nogalē, trīs iereibušu pasažieru dēļ tai nācies nosēdināt lidojumu pusceļā. Lidojums bijis ieplānots no Dublinas uz Ibicu, taču lidmašīnas apkalpe pieņēmusi lēmumu nosēsties Parīzē, jo neesot varējusi kontrolēt iereibušos pasažierus.

Visi trīs minētie pasažieri esot jau lidmašīnā iekāpuši "kunga prātā", taču lidmašīnā sākuši uzvesties izaicinoši un neklausīt apkalpes rīkojumus. Iereibušie pasažieri nodoti Francijas policijas rokās un viņiem draud visai iespaidīga apjoma sodi - par lidmašīnas piespiedu nosēšanos var draudēt pat vairāku desmitu tūkstošu sodi.

Ryanair tajā pašā laikā rosina lidostās tirgot katram pasažierim tikai līdz diviem dzērieniem, kā arī netirgot alkoholu pirms pulksten 10:00 no rīta. Aviokompānija sūdzas arī par to, ka lidostas gūstot peļņu no alkohola tirdzniecības, kas pat nav nekādā mērā ierobežota, taču ar sekām jācīnās jau lidsabiedrībām - turklāt tas jādara gaisā, kas apdraud gan pasažieru, gan lidmašīnas drošību.

Atgādināsim, ka arī Ryanair lidojumos ir iespējams iegādāties alkoholu. Minētais reiss (Dublina - Ibica) izlidojis no Dublinas sestdienas 8:45 no rīta - tātad, īri paspējuši piedzerties jau līdz šim brīdim.

Ryanair piedāvā lidojumus no Dublinas uz Ibizu pat sākot no 10 eiro vienā virzienā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20134902sec.