28.septembrī «Ryanair» norisināsies tā vēsturē lielākais streiks

28. septembrī “Ryanair” piloti un apkalpojošais personāls Spānijā, Itālijā, Portugālē, Beļģijā un tagad arī Nīderlandē ir pieteikuši 24 stundu streiku. Šobrīd ir atcelti 190 lidojumi, kas ietekmēs ap 30 tūkstošus pasažieru.


Pērn “Ryanair” piekrita atzīt esošās arodbiedrības, lai izvairītos no streika 2017. gada Ziemassvētkos, taču, kā apgalvo arodbiedrības, tas arī ir bijis vienīgais solis no “Ryanair” puses, kas ir ticis sperts. “Ryanair” joprojām izvairās pielāgot katras valsts darbinieku līgumus atbilstoši vietējai likumdošanai.


“Nīderlandes arodbiedrības prasības ir pieticīgas – lai holandiešu darbiniekiem tiktu piemērotas Nīderlandes darba tiesības, iekļaujot sociālās garantijas,” informē Nīderlandes pilotu asociācija VNV.


“Ryanair” streiki sākās š.g. aprīlī un līdz šim brīdim ir tikai pieņēmušies spēkā. Augustā vien “Ryanair” tika atcelti ap 400 lidojumi, izmainot plānus vairāk nekā 50 000 cilvēkiem. Kompānija “Ryanair” publiskā paziņojumā ir vairākkārtīgi atvainojusies saviem klientiem par radušos situāciju un uzskata, ka piektdienas streiks nav nepieciešams, jo arodbiedrībām esot piedāvāta vienošanās par vietējo darba līgumu ieviešanu 2019. gadā.


“Šie streiki nodara kaitējumu “Ryanair” darbībai un klientu attiecībām. Īpaši laikā, kad naftas cenas kāpj un turpinās kāpt, mums nekas cits neatliks, kā pārskatīt uzņēmuma kapacitātes izaugsmi ziemā un 2019. gada vasarā. Mēs ļoti ceram, ka arodbiedrības būs pretimnākošas un tuvākajās nedēļās sadarbosies, lai noslēgtu vienošanos pilotu un apkalpes komandas labā, izvairoties no ietekmes uz klientiem,” apgalvo Kenijs Džeikobs (Kenny Jacobs), Ryanair mārketinga vadītājs


Šobrīd izskatās, ka streiki tomēr ir devuši rezultātus, jo 25. septembrī “Ryanair” paziņoja, ka ir parakstījuši vienošanos ar trim apkalpes komandu arodbiedrībām Itālijā.


Par „Skycop”:

Lidojumu kompensāciju pieprasījumu uzņēmums “Skycop” – uzņēmums, kas visā pasaulē cīnās par pasažieru tiesībām ar aviolīnijām, kas izvairās no kompensāciju izmaksāšanas par kavētiem vai atceltiem lidojumiem. Uzņēmums piedāvā ceļotājiem, kas vīlušies aviolīnijās, viegli atgūt naudu par kavētu, atceltu vai pārpildītu lidojumu, izmantojot starptautisko platformu www.skycop.com. “Skycop” profesionāļi ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi aviācijā, tiesā un parādu pārvaldībā ir gatavi palīdzēt pasažieriem cīņā par savām tiesībām, atgūstot maksimālu kompensāciju par ciestajām neērtībām. “Skycop” pārvalda kompensāciju portfeli vairāk nekā trīs miljonu eiro vērtībā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81223416sec.