Sākot ar 1. novembri «Wizz Air» ievieš jaunu bagāžas politiku

Wizz Air, visstraujāk augošā lidsabiedrība Eiropā un lielākā zemizmaksu pārvadātāja Centrāleiropā un Austrumeiropā, laipni atgādina visiem pasažieriem, kas lidsabiedrības reisos ceļo pēc 2018. gada 1. novembra, ka lidsabiedrības jaunā un caurredzamā bagāžas politika, kuras mērķis ir atvieglot iekāpšanu pasažieriem un samazināt ar bagāžu saistīto kavēšanos visos Wizz Air lidojumos, stāsies spēkā pēc nedēļas.

No 1. novembra katram pasažierim ir tiesības par brīvu ņemt salonā vienu rokas bagāžas somu (40 × 30 × 20 cm), savukārt pasažieriem, kuri ir iegādājušies pakalpojumu WIZZ Priority, būs atļauts ņemt līdzi salonā arī ratiņsomu (55 × 40 × 23 cm). Ņemot vērā klientu atsauksmes un ceļošanas paradumu maiņu, Wizz Air ir ieviesusi 10 kg reģistrējamo somu, lai atvieglotu ērtu ceļošanu ar cenām, kas sākas tikai no 7 €.

Lidsabiedrības jaunā, skaidrā un taisnīgā bagāžas politika sniedz priekšrocības mūsu pasažieriem, jo ļauj WIZZ klientiem izvēlēties no vairāk nekā 50 rokas un reģistrējamās bagāžas pārvadāšanas variantiem atkarībā no personiskajām vēlmēm.

Mēs iesakām pasažieriem gudri sakravāt bagāžu un iegādāties WIZZ Priority, kas, sākot tikai no 5 €, ietver bezmaksas rokas bagāžu (40 × 30 × 20 cm), ratiņsomas (55 × 40 × 23 cm) līdzņemšanu salonā, prioritāro reģistrēšanos un prioritāro iekāpšanu.

Biļetes ceļojumiem pēc 2018. gada 1. novembra, kas pirms 10. oktobra ir nopirktas bez WIZZ Priority, tiks papildinātas ar bezmaksas 10 kg reģistrējamo somu, savukārt biļetes ar reģistrējamo bagāžu tiks papildinātas ar WIZZ Priority.

Wizz Air uzskata, ka šī caurredzamā un skaidrā pieeja bagāžas politikai veicinās ērtāku un ātrāku iekāpšanu, uzlabos klientu pieredzi un vienlaikus paaugstinās lidsabiedrības izlidošanas precizitātes rādītāju. Ar lielāku drošību, ka soma var atrasties salonā un jaunu, plašāku bagāžas izmēru un masas iespēju piedāvājumu klientiem tagad ir nepieredzēts kombināciju klāsts, no kā izvēlēties.

Wizz Air tirgvedības vadītājs Juhans Eidhāgens piebilda: "Atlikusi tikai viena nedēļa, līdz stāsies spēkā mūsu jaunā, caurredzamā un visiem taisnīgā bagāžas politika. Tā mūsu klientiem piedāvā visplašāko bagāžas variantu izvēli, kā arī ļauj katram pasažierim par brīvu pārvadāt rokas bagāžu. Sākot no 1. novembra, mēs padarīsim iekāpšanas procesu raitāku un tādējādi ērtāku, turpinot piedāvāt viszemākās iespējamās cenas mūsu plašajā tīklā, kurā ir 143 galamērķi 44 valstīs."

Par Wizz Air

Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 104 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 25 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 600 maršrutos, savienojot 143 galamērķi 44 valstīs. Wizz Air aptuveni 4,000 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, Wizz Air kļūstot par 32 miljonu pasažieru izvēli pēdējo 12 mēnešu laikā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share Indices. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA), Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Uzņēmums nesen saņēma visaugstāko septiņzvaigžņu drošuma novērtējumu no pasaules vienīgās drošuma un piedāvājumu novērtēšanas aģentūras airlineratings.com, kā arī to nesen par 2017. gada Eiropas lidsabiedrību nosauca Aviation 100, kas ir cienījams gadskārtējs izdevums, kurš izsaka atzinību gada izcilākajiem aviācijas un kosmosa nozares dalībniekiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55808187sec.