airBaltic no Rīgas uz Dublinu lidos arī ziemas sezonā

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņojusi par lēmumu turpināt regulāros lidojumus no Rīgas uz Īrijas galvaspilsētu Dublinu arī ziemas sezonā. Lidojumi tiks veikti četras reizes nedēļā, un biļešu cena būs, sākot no 39 eiro.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: "Ņemot vērā augsto pieprasījumu un pozitīvās atsauksmes par Rīga–Dublina maršruta ieviešanu 2019. gada vasaras sezonā, mēs esam priecīgi paziņot, ka Dublina papildinās arī mūsu ziemas maršrutu karti. Tagad airBaltic pasažieriem būs iespēja ceļot starp abām pilsētām visu cauru gadu par ļoti pievilcīgām cenām ekonomiskajā vai mūsu pilna apjoma pakalpojumu biznesa klasē jaunajā un ērtajā Airbus A220-300 lidmašīnā."

Maršrutā Rīga–Dublina pasažieriem tiks nodrošināta iespēja savai rezervācijai pievienot maltīti, kuras cena sākas no 7 eiro. Turklāt, rezervējot biļetes airBaltic, pasažieriem vienmēr būs iespēja bez maksas ceļot ar vienu rokas bagāžas vienību un personīgo mantu. Tāpat pasažieri tagad var iegādāties jaunu pakalpojumu – papildu četru kilogramu svaru savai bezmaksas rokas bagāžai, sākot no 8,99 eiro. Izmantojot šo pakalpojumu, kopējais rokas bagāžas svars var sasniegt 12 kilogramus.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 2019. gada vasaras sezonā airBaltic uzsāka lidojumus no Rīgas uz Dublinu, Štutgarti un Ļvovu, kā arī Kosu un Menorku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15065098sec.