Lidsabiedrības «British Airways» streiki ietekmēs desmitiem tūkstošu ceļotāju plānus

Nesen ziņojām par lidsabiedrības "Ryanair" pilotu streikiem Lielbritānijā augustā un septembrī.

Saviem amata brāļiem pievienojušies arī Lielbritānijas nacionālās lidsabiedrības "British Airways" piloti, kuri nākuši klajā ar paziņojumu, ka septembrī trīs dienas rīkos streikus, tādējādi ietekmējot desmitiem tūkstošu ceļotāju plānus.

Arī šajā gadījumā streika iemesls ir saistīts ar nesaskaņām algas jautājumā starp pilotiem un uzņēmuma vadību. Streiks tiks rīkots 2019. gada 9., 10. un 27. septembrī.

"British Airways" pārstāvji vēsta, ka lidojumu grafikos tiks veiktas izmaiņas, lai censtos nodrošināt, ka pēc iespējas vairāk cilvēku var veikt savus ieplānotos lidojumus. Tomēr vienlaikus lidsabiedrība arī brīdina, ka liels skaits klientu to nespēs.

Pēc pilotu paziņojuma par streiku, pirmajās 24 stundās tika saņemti gandrīz 40 000 klientu zvanu, lai palīdzētu rast atbildes par ietekmētajiem lidojumiem.

"British Airways" ir Lielbritānijas lielākā lidsabiedrība. Tai ir divas galvenās bāzes lidostas - Londonas Hītrovas lidosta un Londonas Getvikas lidosta. Tai ir vēl viena bāzes lidosta - Mančesteras starptautiskā lidosta. Šis uzņēmums ir viens no Oneworld airline alliance dibinātājiem. "British Airways" veic lidojumus uz vairāk nekā 169 galamērķiem visā pasaulē, un ir pilna servisa pasaules aviokompānija, kas piedāvā zemas cenas visu gadu, ar globālo maršrutu tīklu un reisiem, kas lido tikai uz centrālajiem lidostām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52754402sec.