Lidsabiedrība «British Airways» streika dēļ atceļ teju visus lidojumus

Lielbritānijas Aviolīniju pilotu asociācijas (BALPA) biedri 2019. gada 9. septembrī ir sākuši 48 stundas ilgu streiku un jau šobrīd paredzams, ka šis būs līdz šim vēsturē lielākais lidsabiedrības "British Airways" pilotu protests, kas radīs traucējumus un neērtības vairāk nekā desmit tūkstošiem ceļotāju.

Streika iemesls ir pilotu strīds ar darba devēju par darba apstākļiem un atalgojuma palielināšanu. Tā kā streikā iesaistījušies vairāk nekā 4000 pilotu, lidsabiedrībai "British Airways" nāksies atcelt lielāko daļu no aptuveni 800 lidojumiem, ko tā parasti veic katru dienu.

Savā tīmekļa vietnē ievietotajā paziņojumā lidsabiedrība "British Airways" norāda, ka tās klientu komandas nepārtraukti strādā, lai sniegtu alternatīvus risinājumus streika  ietekmētajiem ceļotājiem - tostarp kompensācijas jautājumus un jaunu lidojumu datumu ieplānošanu. Tāpat lidsabiedrība arī norāda, ka joprojām ir gatava atgriezties pie sarunām ar Lielbritānijas Lidsabiedrību pilotu asociāciju, lai atrisinātu nesaskaņas saistībā ar atalgojumu palielināšanu.

Ja netiks panākts progress sarunās starp "British Airways" un BALPA, 2019. gada 27. septembrī gaidāms vēl viens streiks.

"British Airways" ir Lielbritānijas lielākā lidsabiedrība. Tai ir divas galvenās bāzes lidostas - Londonas Hītrovas lidosta un Londonas Getvikas lidosta. Tai ir vēl viena bāzes lidosta - Mančesteras starptautiskā lidosta. Šis uzņēmums ir viens no Oneworld airline alliance dibinātājiem. "British Airways" veic lidojumus uz vairāk nekā 169 galamērķiem visā pasaulē, un ir pilna servisa pasaules aviokompānija, kas piedāvā zemas cenas visu gadu, ar globālo maršrutu tīklu un reisiem, kas lido tikai uz centrālajiem lidostām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 24.03.2024 Viduslaiku mantojumam pa pēdām Alūksnē! Alūksnes TIC
2024.gada 23.martā Alūksnes viduslaiku pils stāsta atklāšanas pārgājiens “Viduslaiku mantojuma pa pēdām Alūksnē”! | Skatīt vairāk
12.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 22.03.2024 Laivošana Latgalē Latgale.travel
Aktīvā laivošanas sezona ir gaisā! Dodies izbaudīt piedzīvojumus Latgalē | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 23.03.2024 Satriecošs piedāvājums atpūtai ŠRILANKĀ! Latvia Tours
Viena no skaistākajām un interesantākajām Āzijas valstīm, kuru ir vērts apmeklēt kaut reizi dzīvē. Šo salu raksturo ārkārtēja dabas un kultūras | Skatīt vairāk
no 793.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76622295sec.