Nozīmīgs notikums - pirmie 12 studenti absolvē airBaltic Pilotu akadēmiju

2019. gada 21. oktobrī airBaltic Training telpās Rīgā norisinājās pirmais Latvijas lidsabiedrības airBaltic Pilotu akadēmijas izlaidums. Pirmie 12 studenti, kuri savas studijas sāka vien pirms 18 mēnešiem – 2018. gada pavasarī – tagad ir absolvējuši šo programmu un pievienojas airBaltic kā otrie piloti.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: "Līdzīgi kā lidmašīnas, piloti ir nozīmīga lidsabiedrības darbības daļa. Tagad pirmie Pilotu akadēmijas absolventi pievienojas mūsu uzņēmumam kā otrie piloti. Viņi veidos savu karjeru kā daļa no airBaltic attīstības un kā lidsabiedrības piloti nākotnē nodrošinās mūsu augstos lidojumu standartus. Es esmu pārliecināts, ka šis izlaidums un mūsu pirmo absolventu panākumi iedvesmos vēl daudzus jaunus cilvēkus apsvērt iespēju kļūt par pilotiem."

airBaltic lidojumu vadības vecākais viceprezidents Pauls Cālītis uzsver: "Pirmā studentu grupa nākamajām grupām ir noteikusi ļoti augstus standartus. Viņi demonstrēja ļoti spēcīgu apņēmību un pirmšķirīgus rezultātus, kas tagad viņiem palīdzēs kļūt par aviācijas nozares profesionāļiem. Pirmais izlaidums ir nozīmīgs pavērsiens mūsu Pilotu akadēmijai, kurā šobrīd mācās vairāk nekā 50 studenti, un turpmākajos gados tai pievienosies vēl vairāk studentu."

Augustā starptautiskajā lidostā Liepāja tika uzsākta pilnībā aprīkota lidmašīnu angāra celtniecība. Turklāt airBaltic Training pabeigusi papildu Diamond Aircraft lidaparātu pasūtījumu, lai atbalstītu Pilotu akadēmijas apmācību iespēju turpmāku izaugsmi.

Lai iegūtu papildu informāciju un iesniegtu pieteikumus, apmeklē pilotacademy.com.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77464199sec.