Lidostas «Rīga» darbu Ēnu dienā iepazīst 40 skolēni (video)

Ikgadējās "Ēnu dienas" ietvaros lidostā "Rīga" 2020. gada 12. februārī, viesojas 40 skolēni no dažādām Latvijas mācību iestādēm, iepazīstot aizraujošo lidostas ikdienu.

"Ēnu dienā" lidostā piedalīsies gan lidostas vietējās kopienas – Mārupes un Babītes novada – skolu audzēkņi, gan arī bērni un jaunieši no attālākiem reģioniem – Limbažiem, Saldus, Rūjienas un Alūksnes.

"Ēnu dienas" dalībniekiem bija iespēja iepazīt 15 lidostas amatus, kā arī doties ekskursijā pa lidostu "Rīga". Skolēni "ēnoja" neregulāro reisu koordinatoru, putnu un dzīvnieku kontroles speciālistu, kvalitātes vadītāju, lidlauka dispečerus, lidojumu koordinatorus, perona inspektorus, aviācijas drošības inspektorus, Zvanu centra un Informācijas centra darbiniekus, ugunsdzēsēju depo maiņas vecāko, pasažieru apkalpošanas un VIP centra aģentus, kā arī informācijas tehnoloģiju un sabiedrisko attiecību speciālistus.

Lidosta "Rīga" piedalās "Ēnu dienā" kopš tās pirmssākumiem, ik gadu piedāvājot jauniešiem iepazīt dažādās lidostas profesijas un pasažieriem neredzamo lidostas ikdienas darbu. "Lidosta "Rīga" ir viens no TOP darba devējiem un taisnīgākais atalgojuma maksātājs Latvijā. Mēs lepojamies ar savu uzņēmumu un esam gandarīti par iespēju ļaut bērniem un jauniešiem iepazīt viena no veiksmīgākajiem Latvijas uzņēmumiem profesionālās komandas ikdienas darbu, dalīties ar zināšanām un iedvesmot Latvijas skolēnus savu nākotni saistīt ar aviāciju," norāda lidostas "Rīga" Komunikāciju vienības vadītāja Laura Karnīte.

Lidosta "Rīga" ir strauji augošs Ziemeļeiropas gaisa satiksmes mezgls. No lidostas "Rīga" ziemas sezonā iespējams doties uz vairāk nekā 70, bet vasaras sezonā - uz vairāk nekā 100 galamērķiem, ko nodrošina 20 aviosabiedrības. 2019.gadā lidosta "Rīga" apkalpoja vairāk nekā 7,8 miljonus pasažieru. Kompānijas "Cirius" pētījumā lidosta "Rīga" atzīta par 2019.gada 4.punktuālāko lidostu pasaulē vidējo lidostu grupā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.02158999sec.