airBaltic palielina lidojumu biežumu ceļotāju iecienītā maršrutā

Latvijas lidsabiedrība airBaltic turpina maršruta tīkla paplašināšanu un lidojumu grafiku uzlabošanu, šogad nodrošinot jaunus maršrutus un palielinot lidojumu biežumu. Gaidāmajā vasaras sezonā, kas sāksies marta nogalē, airBaltic sestdienu pēcpusdienās veiks papildu reisu maršrutā Rīga–Tbilisi.

Jaunie papildu lidojumi tiks sākti no 4. aprīļa un tādējādi airBaltic kopumā maršrutā Rīga–Tbilisi veiks līdz pat astoņiem lidojumiem nedēļā. Ieviešot šos uzlabojumus, airBaltic plāno šogad palielināt piedāvāto sēdvietu skaitu šajā maršrutā par 8%.

airBaltic pārvadāto pasažieru skaits uz Tbilisi katru gadu turpina palielināties. 2019. gadā airBaltic pārvadāja par 26% vairāk pasažieru nekā 2018. gadā. Aptuveni divas trešdaļas no visiem pasažieriem, kuri ar airBaltic ceļo uz un no Tbilisi, Rīgu izvēlējušies kā ērtu transfēra punktu. Populārākie savienojošie reisi ir uz pārējām divām Baltijas valstu galvaspilsētām Tallinu un Viļņu, Ziemeļvalstu galvaspilsētām Stokholmu, Oslo, Kopenhāgenu un Helsinkiem, kā arī uz Amsterdamu un Londonu.

airBaltic 2020. gada vasaras sezonas maršrutu karti kopumā papildinās ar 14 jauniem maršrutiem. airBaltic veiks tiešos lidojumus no Tallinas uz Romu, Cīrihi, Hamburgu un Nicu. Papildus tam airBaltic jau ziņoja par piecu jaunu tiešo maršrutu ieviešanu no Viļņas uz Hamburgu, Cīrihi, Gēteborgu, kuros reisi tiks sākti marta beigās, kā arī uz Dubrovniku un Rijeku, kuros lidojumi tiks uzsākti maijā. airBaltic šogad arī sāks lidojumus jaunos maršrutos no Rīgas uz Mančestru (Apvienotā Karaliste), Erevānu (Armēnija), Bergenu un Tronheimu (Norvēģija), kā arī uz Jekaterinburgu (Krievija).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69130611sec.