airBaltic ar reisiem no Londonas un Maltas uz Rīgu mājās atgādās Baltijas valstu iedzīvotājus

Pēc Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas pieprasījuma un ar Latvijas Republikas Satiksmes ministrijas atļauju Latvijas lidsabiedrība airBaltic izpildīs uz Rīgu vienu reisu no Maltas, kā arī vienu reisu uz un no Londonas.

Reiss no Rīgas uz Londonas Getvikas lidostu izlidos piektdien, 20. martā, plkst. 09.00 pēc vietējā laika, bet no Londonas uz Rīgu – plkst. 11.55 pēc vietējā laika. No Maltas starptautiskās lidostas lidojums plānots plkst. 14.50 pēc vietējā laika. Ar katru no šiem reisiem būs iespējams atceļot līdz 140 pasažieriem.

Latvijas, Igaunijas un Lietuvas pilsoņi, kā arī šo valstu pastāvīgie iedzīvotāji, kuri vēlas atgriezties, tiek aicināti rezervēt biļetes šiem lidojumiem, zvanot uz airBaltic zvanu centru pa īpaši izveidotu tālruni +371 67207771. Biļetes cena lidojumiem uz un no Londonas ir 205,00 eiro, bet no Maltas – 235,00 eiro, ieskaitot vienu reģistrētu bagāžu, kā arī vienu rokas bagāžu vienību.

airBaltic ir saziņā ar Latvijas Republikas Ārlietu ministriju, lai koordinētu pieprasījumus arī citiem lidojumiem.

airBaltic lūdz ņemt vērā, ka veicot rezervāciju pa telefonu, pasažieriem būs nepieciešams sniegt un apstiprināt savu pases informāciju.

airBaltic aicina visus ielidojošos pasažierus ar saslimšanas simptomiem vērsties pie mediķiem starptautiskās lidostas Rīga E un C atlidošanas sektorā pirms bagāžas saņemšanas. Pasažieriem, kas ierodas no vīrusa skartajām teritorijām, jāievēro obligāta pašizolācija 14 dienas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51944804sec.