airBaltic atsāk lidojumus no Rīgas uz 4 galamērķiem

Ar Latvijas Republikas Satiksmes ministrijas speciālo atļauju airBaltic 2020. gada 25. maijā atsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Amsterdamu, savukārt no 1. jūnija –  Hamburgu, 8. jūnija – Vīni un no 9. jūnija – Diseldorfu.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: "Mēs piedāvājam vislabāko savienojamību uz un no Baltijas valstīm. Līdz 9. jūnijam mēs savienosim Baltiju ar vairāk nekā desmit galamērķiem Eiropā. Ņemot vērā mūsu fokusu uz vienotu Airbus A220-300 floti, mēs esam labā pozīcijā, lai atsāktu lidojumus."

"Mūsu pasažieru, darbinieku un sabiedrības veselība un drošība ir galvenā prioritāte. Lidojumos visi mūsu pasažieri ir nodrošināti ar sejas masku un dezinfekcijas salvetēm. Mēs sekojam līdzi atbildīgo iestāžu rekomendācijām mūsu lidojumos," papildina Martins Gauss.

18. maijā airBaltic atsāka lidojumus no Rīgas uz Tallinu un Viļņu. Lidsabiedrība katru dienu veic arī speciālos lidojumus uz Frankfurti un Oslo. Papildus tam airBaltic atsāks lidojumus no Rīgas uz Helsinkiem, Minheni un Berlīni.

Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļojuma noteikumus un lidostu ierobežojumus oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc vienmēr pārliecinieties, ka esat iepazinušies ar jaunāko informāciju.

Pilns lidojumu grafiks un biļetes būs drīzumā pieejamas airBaltic mājaslapā. Papildus tam ir pieejams pagaidu piedāvājums, kas sniedz iespēju jaunajām rezervācijām, kas veiktas līdz 2020. gada 31. maijam, mainīt lidojuma datumu bez maksas. Tikai viena datuma maiņa ir atļauta.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 23.03.2024 Laivošanas sezona sākusies Madonas TIC
Ieplāno brīvdienu izbraucienu ar ģimeni vai draugiem un nobrauc kādu posmu pa upi pie Madonas! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 23.03.2024 Atvērtā ekskursija Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām ikvienu interesentu doties aizraujošā ekskursijā pa Līgatni un iepazīt Līgatnes auduma-tūbas stāstu! | Skatīt vairāk
6 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.6773262sec.