«Ryanair» atsāks lidot uz saulainajiem galamērķiem (video)

Īrijas zemo cenu lidsabiedrība Ryanair 2020. gada 26. maijā apstiprinājusi, ka plāno atsākt 40% no ierastā jūlija lidojumu grafika.

Lidojumi būs iespējami, jo Spānijas premjerministrs Pedro Sančess aizvadītās nedēļas nogalē paziņoja, ka valsts atvērs savas robežas ārvalstu tūristiem no 1. jūlija. Tāpat Ryanai pozitīvi vērtē ir arī 25. maijā Spānijas valdībā pieņemto lēmumu, kas paredz, ka iebraucējiem no 1. jūlija vairs nebūs obligāti jāievēro divu nedēļu karantīna.

Ryanair no 1. jūlija piedāvās ikdienas lidojumus no valstīm visā Eiropā, tostarp Īrijas, Apvienotās Karalistes, Beļģijas, Holandes, Vācijas, uz galvenajām lidostām Portugālē, Spānijā, Itālijā, Grieķijā un Kiprā.

Ryanair izpilddirektors Edijs Vilsons (Eddie Wilson) sacīja: "Mēs atzinīgi vērtējam Itālijas, Grieķijas, Portugāles, Spānijas un Kipras valdību veiktos pasākumus, lai atvērtu savas robežas, atceltu ceļošanas ierobežojumus un 2 nedēļu karantīnas ievērošanas pasākumus. Šie valstu spertie soļi no 1. jūlija Ryanair ļaus veikt līdz pat 1000 lidojumus dienā."

Lidsabiedrība jau iepriekš publicējusi informatīvu video ar ieteikumiem, kas turpmāk jāievēro katram lidsabiedrības pasažierim, lai izvairītos no inficēšanās riska un neapdraudētu pārējo pasažieru un lidsabiedrības apkalpes locekļu veselību.

Pilna informācija par visiem plānotajiem maršrutiem, lidojumu laikiem un cenām ir pieejama lidsabiedrības mājaslapā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
JuRita mini zoo aicina ciemos! TAKA
JuRita Mini Zoo ir lieliska atpūtas vieta ģimenēm, kur iespējams iepazīties ar dažādiem dzīvniekiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.03.2024 - 22.03.2024 Krakova,Zakopane un Augstie Tatri Latvia Tours
Zinātāji stāsta, ka Krakovā izdodas pašas labākās iepirkšanās tūres. Tur atrodami gan mazi saloniņi ar neredzētām lietām, gan arī visu zināmo | Skatīt vairāk
no 199.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.03.2024 - 23.03.2024 Uzlādējoša atpūta ŠRILANKĀ! Latvia Tours
Aicinām uzlādējošā piedzīvojumā, kas liks sirdij gavilēt aiz prieka, ko radīsiet Šrilankā ar tiešo lidojumu no Rīgas 18.03.! | Skatīt vairāk
no 913.00 EUR
Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.90998697sec.