«Virgin Atlantic» kapteinis aicina pirkt aviobiļetes tāpat kā tualetes papīru (video)

"Virgin Atlantic" pieredzes bagātais gaisa kuģa A350 kapteinis Kriss Pols savā sociālās platformas Instagram profilā publicējis attēlu, kas kļuvis par interneta hitu visā pasaulē.

Tajā viņš īsi un kodolīgi uz kartona gabala pauž savu vēstījumu: "Pērc aviobiļetes tāpat kā tualetes papīru!" (Buy airline tickets like you bought toilet paper).

Sākoties Covid-19 pandēmijai, lielākajā daļā pasaules cilvēki steidzās uz tirdzniecības vietām iepirkt tualetes papīru, tādēļ tagad, kad ierobežojumi daudzviet tiek atcelti un cilvēki pamazām var atkal doties ceļojumos, kapteinis saka – ir laiks steigšus iepirkt lidojuma biļetes!

Kapteiņa ieraksts Instagram izpelnījies vairāk nekā 5700 "Patīk" sirsniņas un simtiem privātas atbalsta ziņas no tūrisma nozarē strādājošajiem visā pasaulē. Arī daudzas tūrisma aģentūras un tūroperatori lūguši atļauju publicēt šo attēlu savās sociālajās platformās.

Arī daudz lidsabiedrības "Virgin Atlantic" sākuši izmantot tēmturi #buyairlineticketslikeyouboughttoiletpaper, aicinot iegādāties lidojuma biļetes un doties pelnītā atpūtā.

Gaisa kuģa kapteinis Pols, kura 38 gadu profesionālās darbības pieredzē ir vairāk nekā 24 000 lidojuma stundas, paskaidroja, ka iedvesma šim ierakstam nākusi no Instagram lietotājiem @dudewithsign un @pilotcharlotte, kuri savus vēstījumus raksta uz kartona gabaliem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38829494sec.