«Wizz Air» atklāj pirmo bāzi Krievijā

Lielākā zemizmaksu pārvadātāja Centrāleiropā un Austrumeiropā un Eiropas zaļākā lidsabiedrība* Wizz Air 2020. gada 18. jūnijā paziņoja par 1. Krievijas bāzes izveidi Sanktpēterburgā, kas ir 32. bāze lidsabiedrības tīklā.

No 2020. gada septembra Pulkovas lidostā būs izvietota 1 Airbus lidmašīna A320. Līdz ar jaunās bāzes izveidi Wizz Air paziņoja par 5 jauniem maršrutiem uz 5 valstīm no Sanktpēterburgas, sākot ar 2020. gada 18. septembri. Biļetes lidojumiem visos jaunajos maršrutos jau var iegādāties vietnē wizzair.com vai lidsabiedrības lietotnē, sākot tikai no 24,99 EUR**.

Wizz Air cenšas paplašināt tīklu un piedāvā pasažieriem lieliskas iespējas ar cenas ziņā pieejamiem ceļojumiem. Pirmais Wizz Air lidojums no Sanktpēterburgas notika 2017. gadā, un līdz šim Sanktpēterburgas maršrutos WIZZ ir pārvadājusi vairāk nekā 250 tūkstošus pasažieru. Ņemot vērā pēdējo gadu pieredzi lētu un augstas kvalitātes pakalpojumu sniegšanā Krievijā, lidsabiedrība ir pārliecināta, ka ar pirmās Krievijas bāzes izveidi Sanktpēterburgā tā nodrošinās vēl aizraujošākas ceļošanas iespējas par izdevīgu cenu, kā arī turpinās stimulēt Krievijas tūrisma un viesmīlības nozari. Airbus lidmašīna A320 veiks lidojumus 5 jaunos maršrutos uz Zalcburgu (Austrijā), Oslo (Norvēģijā), Kopenhāgenu (Dānijā), Stokholmu Skavstu (Zviedrijā) un Maltu.

Wizz Air ir lidsabiedrība ar ieguldījumu kategorijas kredītnovērtējumu un avioparku, kura vidējais vecums ir 5,4 gadi un kurā ietilpst visefektīvākās un ilgtspējīgākās pašlaik pieejamās Airbus A320 un Airbus A320neo saimes vienejas lidmašīnas. Wizz Air ogļskābās gāzes izplūde 2019. finanšu gadā bija viszemākā Eiropas lidsabiedrību vidū (57,2 grami uz pasažierkilometru). Wizz Air ir vislielākais 267 vismodernāko Airbus A320neo saimes lidmašīnu pasūtījumu saraksts, kas ļaus lidsabiedrībai turpināt līdz 2030. gadam par 30 % samazināt ietekmi uz vidi, rēķinot uz katru pasažieri.

Šodienas paziņojums nāk klajā vienlaikus ar Wizz Air jauno dezinficēto lidojumu laikposma sākumu. Lidsabiedrība nesen informēja par vairākiem pastiprinātiem higiēnas pasākumiem, lai nodrošinātu klientu un apkalpju veselības aizsardzību un drošību. Jaunā kārtība paredz, ka visa lidojuma laikā gan stjuartiem, gan pasažieriem ir jāvalkā sejas maska, un stjuartiem ir jāvalkā arī cimdi. Wizz Air lidmašīnas regulāri tiek pakļautas nozarē labākajam miglošanas procesam ar pretvīrusu šķīdumu, un, ievērojot WIZZ stingro ikdienas tīrīšanas grafiku, visas lidsabiedrības lidmašīnas tiek papildus dezinficētas pa nakti ar to pašu pretvīrusu šķīdumu. Pēc iekāpšanas lidmašīnā katram pasažierim tiek izsniegtas dezinficējošas salvetes, no salona ir izņemti žurnāli, pasažieriem iesaka visus pirkumus lidmašīnā veikt ar bezkontakta maksājumu. Pasažieri tiek aicināti ievērot vietējo veselības aizsardzības iestāžu noteiktos fiziskās distancēšanās pasākumus un mudināti tiešsaistē veikt visus pirkumus pirms lidojuma (piemēram, reģistrējamā bagāža, WIZZ Priority, paātrinātā drošības pārbaude), lai līdz minimumam samazinātu visu varbūtējo fizisko saskari lidostā. Lai iegūtu plašāku informāciju, noklikšķiniet šeit un noskatieties Wizz Air jauno veselības aizsardzības un drošības videofilmu.

Pievienojot biļešu pirkumam WIZZ Flex, pasažieri var būt droši, ka tad, ja apstākļi mainās vai viņi tikai vēlas ceļot citā datumā vai uz citu galamērķi, viņi var pārreģistrēties uz jebkuru WIZZ lidojumu pēc savas izvēles. Šāda papildu aizsardzības līmeņa nodrošināšana pasažieru rezervējumiem nozīmē sirdsmieru šajos nenoteiktajos laikos.

Wizz Air sāks pieņemt darbā jaunajā bāzē jaunus un ambiciozus kandidātus. Stjuartu atlases dienas ir norādītas šeit.

Uzstājoties šodien preses konferencē, Wizz Air grupas vadītājs Jožefs Vāradi sacīja: "Šodienas paziņojums akcentē Wizz Air centienus nodrošināt Krievijas ceļotājiem arvien vairāk lētu lidojumu iespēju. Neaizmirstamais Wizz Air bāzes Pulkovas lidostā izziņošanas brīdis un jaunas vismodernākās lidmašīnas izvietošana uzsver Krievijas tirgus nozīmi mūsu darbībā. Wizz Air ir ilgtermiņa stratēģiskās intereses Krievijas tirgū, un mēs ar nepacietību gaidām pasažierus sava jaunā un uzticamā avioparka lidmašīnās. Pievienojot piecus jaunus maršrutus Sanktpēterburgā un ievērojot mūsu dezinficēšanas kārtības visaugstākos standartus, mēs esam pārliecināti, ka Wizz Air ultrazemās cenas padarīs ceļošanu pieejamu vēl lielākam skaitam pasažieru."

Pulkovas lidostas operatora SIA "Ziemeļu galvaspilsētas gaisa vārti" ģenerāldirektors Leonīds Sergejevs komentēja: "Esam gandarīti, ka Wizz Air nostiprina pozīcijas Sanktpēterburgā. Pašlaik Pulkova ir pirmā lidosta Krievijā, kas piedāvā ārzemju lidsabiedrībām vienreizīgus tirgus nosacījumus. Bezprecedenta pasākumu komplekss ietver septītās brīvības satiksmes tiesību režīmu, elastīgu tarifu pārvaldību un bezmaksas e-vīzas tūristiem no 53 valstīm, lai apmeklētu Sanktpēterburgu un Ļeņingradas apgabalu. Wizz Air darbības bāze Pulkovā radīs jaunas iespējas paplašināt pārvadātāja maršrutu tīklu un palielināt tiešo reisu skaitu starp Sanktpēterburgu un Eiropas pilsētām. Pulkova ir pilnīgi gatava starptautisko lidojumu apkalpošanai. Esmu pārliecināts, ka, tiklīdz stabilizēsies situācija pasaulē, Wizz Air attīstība Sanktpēterburgā un ilgi gaidītā jaunu maršrutu izveide stimulēs tūrisma, saimnieciskās un kultūras attiecības starp Krieviju un ārzemēm. Nav šaubu, ka Wizz Air jaunie lidojumi būs ļoti pieprasīti gan Krievijas, gan ārvalstu ceļotāju vidū."


WIZZ AIR JAUNĀKIE MARŠRUTI NO SANKTPĒTERBURGAS

  • Sanktpēterburga - Zalcburga 

  • Sanktpēterburga - Oslo

  • Sanktpēterburga - Kopenhāgena

  • Sanktpēterburga - Stokholma Skavsta

  • Sanktpēterburga - Malta

Par Wizz Air

Wizz Air ir lielākā zemizmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas ekspluatē 122 lidmašīnu Airbus A320 un A321 avioparku. Aizrautīgu aviācijas speciālistu kolektīvs nodrošina izcilu apkalpošanu un ļoti zemas biļešu cenas, padarot Wizz Air par 40 miljonu pasažieru izvēli finanšu gadā F20, kas beidzās 2020. gada 31. martā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ. Nesen uzņēmums ir nosaukts par vienu no desmit pasaules visdrošākajām lidsabiedrībām pasaules vienīgās lidsabiedrību drošuma un piedāvājumu novērtēšanas aģentūras airlineratings.com vērtējumā, un ATW to ir atzinis par 2020. gada lidsabiedrību, kas ir visaugstākais pagodinājums, ko var saņemt lidsabiedrība vai persona, un izsaka atzinību personām un organizācijām, kuras izcēlušās ar lieliskiem rezultātiem, inovācijām un izciliem pakalpojumiem.

* Wizz Air ogļskābās gāzes izplūde 2019. finanšu gadā bija viszemākā Eiropas lidsabiedrību vidū (57,2 grami uz pasažierkilometru).
** Cena vienā virzienā, ieskaitot administrēšanas maksu. Ir iekļauta viena rokas bagāžas soma (maks. 40 × 30 × 20 cm). Par ratiņsomu un katru reģistrējamās bagāžas vienību tiek piemērota papildu maksa. Biļešu skaits par norādītajām cenām ir ierobežots.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48138285sec.