«airBaltic» ziemas sezonā nodrošinās savienojumus ar Eiropas biznesa centriem

Sākot ar 2020 gada 25. oktobri spēkā stājas Latvijas lidsabiedrības airBaltic ziemas sezonas lidojumu grafiks. Šajā sezonā airBaltic plāno Rīgu savienot ar 40 galamērķiem savā maršrutu tīklā, piedāvājot lidojumus uz Eiropas lielākajiem biznesa centriem, kā arī atsevišķiem atpūtas un slēpošanas galamērķiem.

Šis plānotais ziemas sezonas lidojumu grafiks iekļauj tādus slēpošanas galamērķus kā Kitile, Minhene, Vīne, Zalcburga, Cīrihe, Ženēva, Milāna, Verona un daudzus citus.

Papildus tam, ja epidemioloģiskā situācija ļaus, tad lidsabiedrība savienos Rīgu ar vairākiem saulainiem atpūtas galamērķiem, tostarp Larnaku vai Romu.

Šobrīd airBaltic veic tiešos lidojumus no Rīgas, Tallinas un Viļņas uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un populāriem atpūtas galamērķiem. Ar pilnu airBaltic lidojumu sarakstu iespējams iepazīties uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

Mūsu pasažieru drošība un veselība ir mūsu galvenā prioritāte. Esam ieviesuši stingrus drošības pasākumus, kā arī mūsu lidojumus organizējam, ņemot vērā atbildīgo iestāžu rekomendācijas. Visiem pasažieriem airBaltic lidojumos tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes.

Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļošanas noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc vienmēr pārliecinieties, ka esat iepazinušies ar jaunāko informāciju.

Lai uzzinātu vairāk par jaunajiem airBaltic veselības aizsardzības pasākumiem, aicinām apmeklēt airBaltic mājaslapu: https://www.airbaltic.com/lv/veselibas-aizsardziba.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.05060697sec.