Lidsabiedrība savā mobilajā lietotnē integrē taksometru un transfēru platformu

„Wizz Ride” piedāvā klientiem piekļuvi plašām taksometru un privāto transfēru rezervēšanas sistēmām, lai nodrošinātu vislabākos vienlaidu ceļojuma iespaidus.

Ungārijas lidsabiedrība Wizz Air 2020. gada 4. novembrī sadarbībā ar ievērojamāko automobiļu nomas un mobilitātes risinājumu B2B nodrošinātāju „CarTrawler” palaida darbā „Wizz Ride”. Tā ir jauna taksometru un privāto transfēru rezervēšanas platforma, kas ir integrēta lidsabiedrības mobilajā lietotnē. Platforma piedāvā lietotājiem visplašāko ceļošanas iespēju klāstu, ar individuāliem risinājumiem padarot efektīvāku maršrutu plānošanu.

Izmantojot „CarTrawler” nozarē pirmo zemes mobilitātes programmatūras izstrādes rīkkopu, „Wizz Ride” ļauj lietotājiem izveidot vienlaidu ceļojumu neatkarīgi no tā, vai brauciens ir pēc pieprasījuma vai iepriekš rezervēts. Sasaistot kopā transporta iespējas, „Wizz Ride” vienkāršo braucienus, jo nodrošina vienotu kontaktpunktu pasažieru vajadzībām no brīža, kad viņi atstāj mājas, līdz nonākšanai izsapņotajā galamērķī.

Wizz Air komercdirektors Georgs Mihalopuls sacīja: „Tā kā mēs cenšamies nodrošināt klienta maršrutu bez stresa, mēs nepārtraukti pūlamies ieviest jaunus pakalpojumus, kas piedāvā lieliskus iespaidus visos ceļojuma posmos. Izstrādājums „Wizz Ride” nodrošina ērtus zemes mobilitātes pakalpojumus gan iepriekšējiem rezervējumiem, gan pēc pieprasījuma, ļaujot mūsu klientiem ietaupīt laiku un naudu. Lietotājdraudzīgais pakalpojums, kas ir ieviests sadarbībā ar „CarTrawler”, tagad ir pieejams, tikai piespiežot pogu Wizz Air mobilajā lietotnē. Lepojamies, ka esam pirmā lidsabiedrība pasaulē, kas ieviesusi tik inovatīvu pakalpojumu, kas kopā ar mūsu ārkārtīgi zemajām cenām padara ceļošanu vieglāku nekā līdz šim.”

„CarTrawler” komercdirektore Eilīna Makormaka sacīja: „Ar prieku laižam darbā šo pasaulē pirmo mobilitātes platformu „Wizz Ride”, kas mainīs rezervēšanas procesu klientiem un pārvērtīs veidu, kā lidsabiedrības izmanto palīgizstrādājumus.

Wizz Air ir uz vērtību orientēta lidsabiedrība, kas koncentrējas uz inovācijām visā klienta maršrutā. Tās pirmām kārtām uz mobilajām ierīcēm vērstā stratēģija ideāli atbilst mūsu oriģinālajai mobilitātes platformai un ir svarīga uzticēšanās zīme tūrisma nozares nepastāvīgajā vidē. „Wizz Ride” ir brīnišķīgs jaunums Wizz Air klientiem, kas meklē vienotu kontaktpunktu visām savām ceļojumu vajadzībām, un vēl vairāk nostiprina mūsu sadarbības partnera zīmola svarīgumu.

„CarTrawler” piemīt nepārspējams, lietpratīgs ieskats nozarē un visas iespējas, lai veicinātu atveseļošanos ar inovācijām, kāda ir mūsu programmatūras izstrādes rīkkopas platforma. Šis uzsvars uz klientu vajadzībām palīdzēs atjaunot tūrisma nozari un veidos stiprus pamatus, uz kuriem mēs visi varam zelt un plaukt.”

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17378783sec.